ACV vrouwen winnen in Heerhugowaard

De dames ACV wisten afgelopen weekend te winnen in Heerhugowaard met 1-5. Een prima start van de competitie. Met name Amber Bandringa had het goed naar haar zin bij de Reigerboys. Ze scoorde maar liefst 3 keer.

De wedstrijd begon redelijk gelijk gewaagd aan elkaar. Reiger boys kwam zelfs op voorsprong in de eerste helft. ACV schakelde niet snel genoeg om en moest een goal toestaan. Amber Bandringa maakte echter een minuut later de 1-1 en daarna ging het momentum naar ACV. Bandringa maakte kort voor rust de 1-2 en daarmee werd gerust.

In de tweede helft was ACV duidelijk beter. Willisa Scholtens was nog even enorm belangrijk met een redding die de 2-2 voorkwam. Daarna werd Renée Huizinga ingebracht. Hierdoor werd ACV nog dominanter dan het al was. Het resulteerde in een penalty die Laura Heling, toch al zo belangrijk vandaag, feilloos inschoot. Kort er na maakte ze de wedstrijd definitief dood met de 1-4. De laatste goal was uiteraard voor Amber Bandringa, haar mooiste van de dag. Het was haar gegund.