ACV verliest oefenduel tegen Be Quick

ACV heeft het oefenduel tegen Be Quick 1887 met 0-1 verloren.

In de eerste helft kwamen de Groningers na een defensieve slordigheid van ACV op een 0-1 voorsprong. Martijn van Maastrigt was de maker van de goal. Over mogelijkheden had ACV in de eerste helft niet te klagen. Zo kopte Kevin Mennega net naast en krulde Matthijs Hardijk de bal op de paal. Ook diverse afstandsschoten troffen geen doel.

De ploeg van trainer Fred de Boer speelde in de tweede helft in een andere samenstelling en kreeg voldoende mogelijkheden de stand gelijk te trekken. Be Quick 1887 leunde ietwat achterover en liet ACV het spel maken. Marco van der Heide en Arjen Hagenauw waren het dichtst bij een doelpunt maar scoorden niet. Zo bleef de stand 0-1 in het voordeel van de bezoekers.

De volgende oefenwedstrijd van ACV is komende dinsdag (13 augustus). De ploeg van trainer Fred de Boer speelt dan wederom een thuisduel. Tegenstander op het Catawiki Sportpark is zondag-hoofdklasser MSC-Amslod. De aftrap is om 20:00 uur.

Zie: facebook.com/acvassen