Kevin Mennega speelt volgend seizoen voor ACV

Kevin Mennega speelt volgend seizoen voor ACV

De 24-jarige voetballer Kevin Mennega komt van Harkemase Boys naar ACV. Hij is inzetbaar als vleugelspits, maar kan ook als aanvallende middenvelder uit de voeten.

Kevin Mennega, die in Groningen woont, begon met voetballen bij GVAV Rapiditas. Van 2006 tot 2013 speelde bij FC Groningen in de jeugd en bij de beloften. Via Jong PEC Zwolle stapte Kevin Mennega in 2015 over naar HHC in Hardenberg, waarna in 2017 Harkemase Boys volgde.

De selectie van ACV voor het komende seizoen krijgt met de komst van Mennega steeds meer vorm. Ondertussen is besloten dat ook Pieter Bijl de overstap van de eigen jeugd naar de eerste selectie zal maken.

De technische commissie van ACV moet nog enkele gesprekken met spelers uit de huidige selectie voeren, maar van de volgende spelers staat vast dat ze blijven: Ben Wormmeester, Daniël Schans, Robert Talens, Jim de Leeuw, Daan Smit, Nick Westebring, Nande Wielink, Gijs Jasper, Koen Steg, Pascal Huser, Marco van der Heide, Ezra Schrijver en Justin Mulder.

Nieuw is dus Kevin Mennega en uit de ACV-jeugd sluiten naast Pieter Bijl ook Jarno Deuring, Nout de Groot en Mark Jagt aan bij de eerste selectie.

Tiplijn