ACV thuis tegen DETO  op zoek naar revanche

ACV thuis tegen DETO op zoek naar revanche

ACV stuit zaterdag op het eigen Catawiki Sportpark op DETO Twenterand uit Vriezenveen. De tegenstander bezet de veertiende plaats in de Hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal. Weet DETO zich in de resterende wedstrijden niet naar boven te werken dan moet het zich via de nacompetitie zien te handhaven.

Zover is het nu natuurlijk nog niet en ACV heeft eerder dit seizoen in Vriezenveen ervaren dat de opponent af en toe flink uit te de slof kan schieten. De ploeg van trainer Fred de Boer werd destijds met 4-2 geklopt. ACV is dan ook op zoek naar revanche voor die nederlaag en heeft nog meer recht te zetten. Afgelopen zaterdag eindigde de thuiswedstrijd tegen Berkum wat teleurstellend in 1-1. Pas in blessuretijd wist Nande Wielink de gelijkmaker te produceren. ACV liet via die remise de kans glippen om in te lopen op koploper Staphorst, dat eveneens gelijkspeelde.

De competitie verloopt in elk geval ongemeen spannend, met in elke ronde verrassende uitslagen. ACV, dat door het winnen van de eerste periodetitel verzekerd is van deelname aan de nacompetitie om een plaats in de Derde Divisie, wil zich tegelijkertijd blijven mengen in de strijd om het kampioenschap. In dat streven zal het zaterdag van DETO Twenterand willen winnen.

Of dat lukt moet vanaf 14.30 uur blijken op het Catawiki Sportpark aan de Kortbossen.

Tiplijn