WK Superbikes trekt meer bezoekers dan vorig jaar

WK Superbikes trekt meer bezoekers dan vorig jaar

Dit weekend heeft de WK Superbikes in Assen 34.000 bezoekers getrokken. Dat zijn er 1.000 meer dan een jaar geleden.

Een grote publiekstrekker was de Rotterdamse coureur Michael van der Mark. Van der Mark wist gisteren in de race de tweede plek en vandaag de derde plek te pakken.

Van dichtbij beleven
Ook dit jaar werd er weer veel uit de kast gehaald om het evenement tot een succes te maken. Zo konden de bezoekers tussen de paddock en de tribunes vrij bewegen.

Het TT Circuit had met Dorna ook dit jaar weer een fanzone gecreëerd. Daar stonden onder andere tientallen interessante en klassieke motoren opgesteld, stonden er showbikes van coureurs en stond er vanuit de fanzone gratis een pit-walk geprogrammeerd. Iedereen met een toegangskaartje kon zonder extra kosten een kijkje nemen bij de teams in de pitstraat. Dit jaar vonden de huldigingen voor het eerst in de fanzone plaats.

Tom Sykes pakte uiteindelijk de dominante zege in de race. De Nederlander Michael van der Mark kwam uiteindelijk op de derde plek terecht.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Zie ook: www.wiemann.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Gino Wiemann
Tiplijn