Bounz Scholen Hockeytoernooi op woensdag 16 mei

Bounz Scholen Hockeytoernooi op woensdag 16 mei

Hockey Vereniging Assen (HVA) organiseert op woensdag 16 mei een Scholen Hockeytoernooi voor basisschoolkinderen van groep 3 tot en met 8.

Dit is het derde jaar op rij dat de Asser club het toernooi organiseert. Vorig jaar deden 350 kinderen mee.

Wanneer
Het Bounz® Scholen Hockeytoernooi vindt plaats op woensdag 16 mei, van 13.30 tot 17.30 uur op de velden van HVA, Mien Ruysweg 3 in Assen. Kinderen van de groepen 3 tot en met 8 kunnen meedoen met het toernooi. Het maakt niet uit of je kunt hockeyen of niet. De aangemelde teams worden opgesplitst in twee groepen: de groepen 3 tot en met 5 spelen tegen elkaar en de groepen 6 tot en met 8 spelen tegen elkaar.

Aanmelden
Groepen 3 t/m 5 spelen met een team van 4 spelers (eventueel met 2 reservespelers). En groepen 6 t/m 8 spelen met een team van 6 spelers (eventueel met 2 reservespelers). Teams kunnen zich tot 27 april opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er kunnen maximaal 48 teams meedoen.

Meer informatie over het Scholen Hockeytoernooi is te vinden op www.hockeyassen.nl.

Over HVA
HVA is opgericht in 1919 en is de oudste hockeyvereniging van Noord-Nederland. In het voorjaar van 2014 is de club verhuisd naar een nieuwe locatie waar een modern clubhuis is gebouwd en drie hockeyvelden zijn aangelegd. De verhuizing naar de nieuwe locatie past bij de ambitie van de Asser vereniging om te groeien en inspanningen van de gemeente Assen om te investeren in sportieve en gezonde jeugd in een groeiende gemeente. HVA telt op dit moment 600 actieve leden. De club biedt hockey op alle niveaus: voor de fanatieke hockeyer en de recreatieve speler en voor jong en oud. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al meedoen.

Tiplijn