Degradatie bijna onvermijdelijk voor HVA Heren 1

Op zondag 15 april mochten de HVA Heren 1 aantreden tegen Hondsrug Heren 1. Na een goede start van de 2e seizoenshelft tegen Roden Heren 1 (7-6) werden de 3 achtereenvolgende wedstrijden verloren.

Om degradatie te voorkomen moest er vorige week eigenlijk al gewonnen worden in Twente, maar gezien de nederlaag daar moest het vandaag gebeuren. Na een sterke eerste helft liepen ze toch tegen 2 onverwachte tegentreffers aan en konden ze met een corner van Robbin de schade nog beperkt houden (1-2 rust).

In de 2e helft viel het doek, waar de spanning al snel uit de wedstrijd was door 2 vroege tegentreffers in de tweede helft, probeerden de mannen van HVA nog wel wat terug te doen. Toen de aansluitingstreffer niet bleek te vallen, besloot Hondsrug ze maar te maken en werd de wedstrijd afgesloten met een 1-6 nederlaag. Na afloop bleek degradatie kandidaat Roden te hebben gewonnen, en daarmee lijkt degradatie bijna onvermijdelijk voor de mannen uit Assen.

Volgende week staat een uitwedstrijd tegen de nummer 1 van de competitie op de planning (Eelde).

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer