Hou je van koprollen, op de kop staan en hangen aan de rekstok? Dan is turnen misschien wel de sport voor jou! Wil je het eens proberen? Geef je dan op voor de Talententestdag van gym- en turnvereniging Omnigym in Assen.

In een echte turnzaal ervaar je welke oefeningen er gedaan worden op turnen en kun je je kunsten laten zien. Naar aanleiding van deze les kunnen kinderen uitgenodigd worden voor een van onze selectiegroepen. Dus lijkt het je leuk om te turnen, geef je dan nu op!

Wie: Meisjes geboren in 2011, 2012 of 2013
Wanneer: Zaterdag 7 april van 15.00-16.30 uur
Waar: Turnzaal in sporthal de Timp (Thorbeckelaan 2, 9402 ER Assen)

Wilt u uw dochter opgeven? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin de naam, geboortedatum, telefoonnummer (voor noodgevallen) en een mailadres van uw dochter.

Regelmatig krijgt Omnigym de vraag of er ook een testdag is voor oudere kinderen. Helaas is turnen een sport waarbij het van belang is dat kinderen er vroeg mee beginnen. De ontwikkeling van de motorische vaardigheden van een turnster is enorm en hoe jonger het kind, hoe makkelijker ze het oppakt. Meisjes uit 2009 zijn al bezig met hun eerste wedstrijdseizoen en voor meisjes uit 2010 komt hun eerste wedstrijdseizoen er al snel aan. Hun voorbereiding is dus al in volle gang en uit ervaring blijkt dat het erg lastig is om deze achterstand in te halen.

Via de recreatieve turngroepen die starten op woensdag 21 maart is het voor oudere kinderen wel mogelijk om te gaan turnen. Van 14.30-15.30 uur is er een groep voor meisjes van 7-8 jaar in gymzaal de Epe. Van 15.30-16.30 uur is er nog een groep voor meisjes van 9-10 jaar.

Voor opgave en meer informatie kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., per groep zijn er 16 plekken.

Tiplijn