Vandaag werd op sportpark Catawiki de wedstrijd tussen Jong FC Twente en ACV gespeeld.

De Assenaren pakten vandaag niet de winst, Jong FC Twente verlieten met 1-3 het veld.

In de eerste helft kwamen de spelers van Twente door Ritchie Zinga op voorsprong. ACV kreeg vlak daarna een kans om door een penalty gelijk te komen, maar dat lukte niet. De Asser spits Gijs Japser zorgde er voor dat de Assenaren in de tweede helft gelijk kwamen te staan. Lang duurde het niet, Zinga zorgde wederom voor een voorsprong: 1-2.

In het laatste deel van de wedstrijd probeerde de Assenaren om nog een punt te pakken, maar Rashaan Fernandes zorgde voor de eindstand: 1-3.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer