FC Assen op zoek naar nieuwe voetbaldames

FC Assen op zoek naar nieuwe voetbaldames

FC Assen is voor het komende voetbalseizoen op zoek naar nieuwe meiden en dames die willen komen voetballen bij de Asser voetbalclub.

De voetbalclub zoekt naar nieuwe speelsters in alle leeftijden om hun teams te completeren. ,,We gaan in alle leeftijdsklassen met zowel een selectie als een niet-selectie team de competitie in waarbij plezier en prestatie hand in hand gaan'', vertelt coördinator Rosalie Plasman van FC Assen. 

Ben jij tussen de 6 en 25 jaar? Dan kan je eerst vrijblijvend meetrainen. FC Assen heeft vanuit haar ambitie de visie om een voetbalvereniging te worden waarbinnen iedereen zich welkom voelt en in een veilige omgeving met plezier kan voetballen. Om bij voorkeur een afspiegeling van de samenleving te zijn, heeft het faciliteren en integreren van een volwaardige meiden- en vrouwenafdeling een onvoorwaardelijk plek gekregen.

Om hier enthousiast en voortvarend stappen in te maken, zien ze de eerste positieve ontwikkelingen. Een aantal meidenteams spelen bovenin de hoofdklasse en bereiden zich voor op divisie voetbal. Rosalie: ,,Onze huidige mo17-1 komt uit in de eerste divisie landelijk. Uiteindelijk is het hierin onze ambitie dat meiden- en vrouwenvoetbal onvoorwaardelijk deel uit gaat maken van alle niveaus binnen het voetbal bij FC Assen. Hiertoe gaan we de komende tijd meer meiden- en vrouwen werven voor het voetbalaanbod bij FC Assen en creëren we een optimale sportomgeving voor meiden- en vrouwen bij FC Assen. We investeren in de individuele ontwikkeling en het opleiden van trainers, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan voetballen.''

Om de ambities te verwezenlijken zijn ze op zoek naar meiden in elke leeftijdsklasse om zichzelf te ontwikkelen. Daarom zijn ze naast de huidige teams ook met een MO11 gestart, waarbij ze voor elke leeftijd meidenvoetbal kunnen aanbieden.

Wil jij leren voetballen of kan je al voetballen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer informatie met 06-30397806 (Rosalie Plasman). Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie is ook te vinden op de website van FC Assen: fcassen.nl

Tiplijn