Hockey Vereniging Assen houdt 24 september open dag

Hockey Vereniging Assen houdt 24 september open dag

Op zaterdag 24 september organiseert Hockey Vereniging Assen (HVA) een open dag. Jongens, meisjes en volwassenen kunnen kennismaken met de verschillende speel- en trainingsmogelijkheden van hockey.

Op deze dag zijn er vrijwilligers aanwezig die je van alles kunnen vertellen over de sport en over de club. De open dag is een unieke kans om te ervaren hoe leuk deze teamsport is. Je kunt plaatsnemen op de tribune om een competitiewedstrijd te kijken. Ook organiseren ze clinics om 10:00, 11:00 en 12:00 uur, dus kom in sportkleding en doe mee. Uiteraard ontbreekt het springkussen niet.

Ben je zo enthousiast geworden, dan kun je je ook gelijk inschrijven voor de open trainingen. Mocht je in aanmerking komen voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur dan kun je binnen HVA ook gebruik maken van “Simons Jeugd Ondersteuningsfonds” voor een complete hockeyuitrusting. Zij vertellen je hier graag meer over.

Over HVA
Ruim 100 jaar hockey in Assen. HVA is opgericht in 1919 en is daarmee de oudste hockeyvereniging van Noord-Nederland. In het voorjaar van 2014 is de club verhuisd naar een nieuwe locatie vlakbij de wijk Kloosterveen waar een modern clubhuis is gebouwd en waar ze beschikken over drie hockeyvelden. Wekelijks zijn er zo’n 550 leden actief op de velden in verschillende leeftijdscategorieën. De club biedt hockey op alle niveaus: voor de fanatieke hockeyer en de recreatieve speler en voor jong en oud. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al meedoen. HVA is vooral een gezellige familieclub waarbij het speelplezier hoog in het vaandel staat.

Meer informatie over HVA is te vinden op www.hockeyassen.nl.

Datum: zaterdag 24 september
Tijd: 09:00 – 12:30 uur
Locatie: Mien Ruysweg 3 in Assen

Tiplijn