Scent Circle opent aan de Oudestraat in Assen

Scent Circle opent aan de Oudestraat in Assen

De Oudestraat in Assen is een nieuwe winkel rijker: Scent Circle heeft op 1 juni de deuren geopend. Een voor de regio nieuw Amerikaans concept met geurproducten voor in huis van Yankee Candle, WoodWick en Millefiori Milano.

Wat ons uniek maakt is de hoge kwaliteit van de producten en de enorme keuze aan geuren. Of je nu een geurkaars of geurstokjes koopt, je kunt maandenlang genieten van een sterke geurafgifte. In totaal heb je de keuze uit ruim 100 verschillende geuren, de kans dat er wat voor je tussen zit is heel groot. Je kunt hier urenlang geuren ervaren! 

De merken vinden hun oorsprong in de Verenigde Staten en Italië, waarvan Yankee Candle al sinds 1969 bestaat en is uitgegroeid tot de grootste geurkaarsenproducent ter wereld. De WoodWick geurkaarsen hebben een unieke houten lont die knispert als een haardvuurtje tijdens het branden. Millefiori Milano heeft zeer krachtige huisparfums in de vorm van geurstokjes, room sprays en geurolie. Naast geurkaarsen en geurstokjes vind je bij Scent Circle ook autoparfums, oliediffusers, gift sets en accessoires.

Scent Circle huist aan de Oudestraat 7 in Assen. Ook is er een webshop waar je alle producten kunt bekijken en bestellen.

Rick Ubink
Tiplijn