Nieuw in Assen, Het 1 op 1 Dieet met Inge en Renate

Nieuw in Assen, Het 1 op 1 Dieet met Inge en Renate

Sinds 1 maart zijn wij gestart met onze afslankpraktijk als consulent voor het 1 op 1 dieet powered by Cambridge Weightplan, aan de Brunelstraat 7 te Assen. Vol liefde en passie begeleiden wij mensen om weer een fit en energiek leven te krijgen.

Ieder mens is uniek. Dat houdt in dat een dieet maatwerk is, afhankelijk van iemands persoonlijke wensen en doelen. Daarvoor gebruiken we het stappenplan van the 1:1 Diet by Cambridge Weightplan. Voor iedereen is een passende stap of je nu veel of weinig wilt afvallen. Het stappenplan is naast een dieet ook een bewustwordingsproces om te voorkomen dat je na het dieet terugvalt in oude gewoonten. Daar ligt de kracht en het succes van dit dieet.

Wie zijn wij? Even voorstellen:

- Inge Boer-van Dienst, 33 jaar en woon in Koekange met mijn man en 2 kinderen

- Renate Niewold, 40 jaar en woon in Marum met mijn man en dochter.

Als coach zijn wij vraagbaak, motivator, steun en stok achter de deur! Wij zijn er voor je om jou 1 op 1 te begeleiden en advies te geven zodat jij weer balans kunt krijgen in het leven. Met verantwoorde keuzes naar bewust genieten.

1 op 1 begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat afvallen onder begeleiding het meest succesvol is. Dan is het fijn te weten dat er voor iedereen iemand is die jouw steunt en motiveert. Iemand die niet oordeelt, maar heel goed begrijpt waarom je met overgewicht kampt en wat jouw eventuele struikelblokken (kunnen) zijn. Iemand die jou uiteindelijk gaat helpen op jouw weg van wens naar werkelijkheid.

Er is een ruim assortiment van maaltijdvervangers oa, shakes,, soepen, repen, ready to go drinkpakjes en kant en klare avondmaaltijden van diverse smaken. Dat maakt dat er volop keuze en variatie aanwezig is. Er zijn ook lactose- en glutenvrije producten. Wij zijn er om jou te helpen, advies te geven en te coachen, zodat jij weer balans kunt krijgen in het leven. Van verantwoorde keuzes naar bewust genieten.

Lijkt het je interessant om met ons de uitdaging aan te gaan? Heb jij hulp en advies nodig bij het afvallen of om een gezond eetpatroon te krijgen? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je, samen staan we voor je klaar!

Inge en Renate

Inge:
www.afvallenassen.nl
06-26964313
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Renate:
www.1op1dieetassen.nl
06-37270885
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn