De Bonte Wever wint Zilveren Prijs voor Beste Congreslocatie van Nederland

De Bonte Wever wint Zilveren Prijs voor Beste Congreslocatie van Nederland

De Bonte Wever heeft de Zilveren Prijs voor Beste Congreslocatie Nederland 2022 gewonnen. Initiatiefnemer van de awards is het vaktijdschrift voor zakelijke evenementenlocaties MEETINGS.

Op 30 januari zijn de MEETINGS Awards 2022 uitgereikt tijdens het negende Meetings Business Event. De MEETINGS Awards zijn publieksprijzen voor locaties en bedrijven in de Meetings, Incentives, Conferences en Exhibitions (MICE) sector. De titel wordt sinds 2006 jaarlijks uitgereikt door het platform onder de naam MEETINGS Awards. De uitreiking vond plaats in het Van der Valk Hotel Tiel. De Bonte Wever Assen heeft de Zilveren Prijs van deze publieksprijs in de wacht gesleept. Het was de eerste keer dat De Bonte Wever deelnam aan de verkiezingen en hoefde alleen De Koninklijke Jaarbeurs uit Utrecht voor zich te dulden.

Zakelijk De Bonte Wever
Naast een all-inclusive hotel met zwem- en saunaparadijs is De Bonte Wever al jaren een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten. De enorme variatie aan mogelijkheden maakt De Bonte Wever uniek in Noord-Nederland en ver daarbuiten. De Bonte Wever heeft een groot en ruim congres-, event- en vergadercentrum met vele faciliteiten die op zichzelf staand gebruikt kunnen worden of in de unieke combinatie met ons 4-sterren superior hotel, horecamogelijkheden waaronder restaurants en een Grand Café of de recreatieve voorzieningen. De Bonte Wever biedt zo alle faciliteiten voor een geslaagd zakelijk evenement onder één dak.

Tiplijn