Badkamer en keukenspecialist Voortman nu ook in Assen te vinden

Badkamer en keukenspecialist Voortman nu ook in Assen te vinden

Voortman, sinds jaar en dag de badkamer, keuken en buitenleven specialist van Drenthe uit Pesse, opent dinsdag een vestiging aan de Jan Fabriciusstraat 1 in Assen, tegenover de Mediamarkt.

(advertorial)

De nieuwe vestiging beslaat ruim 1200 vierkante meter en biedt onder meer ruimte aan zestien keuken- en badkamer opstellingen en een prachtige showroom. Daarnaast kan de bezoeker een grote tegelpresentatie verwachten.  

Dorpse gemoedelijkheid
Eigenaar Albert Staal van Voortman Keukens, Badkamers en Buitenleven belooft de nieuwe klanten uit de stad Assen dorpse gemoedelijkheid en de allerbeste service. ‘Een ongedwongen sfeer is al sinds de start van Voortman in 1956 belangrijk onderdeel van ons succes.’

Gratis parkeren
De aanschaf van een keuken is een belangrijke beslissing. Groot voordeel is dat ik zelf monteur ben geweest. Ik kan daardoor snel schakelen tussen de wens van de klant en de praktijk. Die kan op zijn gemak alles op een rijtje zetten want we nemen de parkeerkosten voor onze rekening’, volgens Staal.

Zonder stress
Voortman neemt bovendien al het regelwerk uit handen. Van advies tot bezorgen. De specialist regelt het allemaal. Als klant hoef je bij wijze van spreken alleen de deur voor ons open te doen. Zonder stress een keuken of badkamer kopen, daarvoor moet je vanaf 13 september aan de Jan Fabriciusstraat 1 in Assen zijn. 

voortmanassen.nl

Tiplijn