Bijzonder: Je kunt nu Pasta Frikandel Speciaal in Assen bestellen

Bijzonder: Je kunt nu Pasta Frikandel Speciaal in Assen bestellen

In 2021 introduceerde Helpman’s Pasta’s in Groningen de Pasta Frikandel Speciaal als een tijdelijke special. Het werd een grote hit en werd langer in het assortiment gehouden dan gepland. En nu is de saus voor héél even weer te krijgen. Exclusief in Assen en exclusief tijdens de TT festival.

Advertorial

Deze bijzondere saus ging tijdens de introductie in Groningen in 2021 viraal en werd trending op Reddit. Uit het hele land reisden mensen af naar Groningen om het te proeven. Vanwege het succes en de vraag naar deze bijzondere combinatie werd het toen langer in het assortiment gehouden dan gepland. Uiteindelijk verdween het alsnog van de kaart omdat het een tijdelijke en exclusieve saus was. 

Sinds eind februari heeft Helpman’s Pasta’s de deuren ook in Assen geopend met een nieuwe vestiging aan de Kerkplein. Sinds de opening vragen veel mensen naar de saus, maar tevergeefs. En nu is er goed nieuws!

Pasta Frikandel Speciaal komt voor héél kort terug. Speciaal voor de TT festival in Assen en alléén in Assen. 

Pasta Frikandel Speciaal is van 22 juni t/m 26 juni te krijgen via de website of in de winkel van Helpman’s Pasta’s in Assen. Na zondag 26 juni zal het niet meer op de kaart staan. 

www.helpmans-pastas.nl