Truus van Baal-Metus, uw pedicure bij Pedicenter.nl sinds 1983

Truus van Baal-Metus, uw pedicure bij Pedicenter.nl sinds 1983

Bent u op zoek naar een goede pedicure met een flinke dosis ervaring? Dan moet u bij Truus van Baal-Metus van Pedicenter.nl zijn!

advertorial

Pedicenter.nl is lid van Provoet en tevens aangesloten bij de geschillencommissie. Ook is zij ingeschreven in het KwaliteitsRegisterPedicures (KRP). Regelmatig volgt zij bijscholingen en lezingen van toonaangevende collega’s om haar kennis op peil te houden en uit te breiden.

Specialisaties
Haar specialisaties zijn de voeten van diabetici en de voeten van mensen met allerlei vormen van reuma, de spastische voet, de oudere voet, en de verwaarloosde voet, ook de oncologische voet is bij haar in goede handen.

Voetreflex Plus
Sinds juni 2018 is Truus VoetreflexPlus masseur. Zij kunnen met hun massages u ondersteunen, klachten kunnen verdwijnen, maar zij nemen niet de plaats van de reguliere geneeskunde in. Uiteraard kunt u ook terecht voor een ontspannende VoetreflexPlus massage bij Pedicenter.nl!

APS Therapie
Vanaf september 2018 biedt zij ook een APS behandeling aan. APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. Dit is een behandeling tegen pijn op basis van gelijkstroom waarbij de elektrodes op bepaalde plaatsen op het lichaam geplakt worden. In het lichaam werken alle processen op basis van gelijkstroom, door deze processen te simuleren vind er een snel herstel plaats en het energie level gaat omhoog. Heeft u pijn en wilt u van de pijn af? Kies dan voor de doeltreffendheid van APS therapy.

Magnesium
Sinds enige tijd is bekend dat wij door onze leefstijl en voedingsgewoonten, kampen met een Magnesium tekort. Magnesium is voor onze cellen van grote waarde! Zonder Magnesium wordt het Calcium namelijk niet opgenomen! Tabletten waarin Magnesium zit zijn niet effectief. Opname van Magnesium via de huid is zeer effectief.

Waar is Magnesium goed voor?
- Ontspannen spieren
- Soepele gewrichten
- Meer energie
- Minder stress
- Zachte huid
- Heerlijke nachtrust

Voor meer informatie over Pedicenter klikt u op deze link