Locatie Quintus organiseert een online open dag

Locatie Quintus organiseert een online open dag

Op vrijdag 5 februari opent de locatie Quintus van het Dr. Nassau College virtueel de deuren.

In deze bijzondere tijd is het voor leerlingen in groep 8 niet gemakkelijk om een keuze te maken voor het voortgezet onderwijs. Daarom kun je tijdens onze digitale open dag behalve virtueel door onze school rondlopen ook met ons in gesprek over ons onderwijs en de begeleiding die we daarbij aanbieden.

Ralf Buiter, directeur locatie Quintus, vertelt: leerlingen met een havo- en vwo-advies van de basisschool die op zoek zijn naar een bruisende school kunnen op Quintus terecht. Naast het reguliere onderwijsprogramma bieden wij ook vier talentrichtingen en Cambridge English voor alle leerlingen aan. Door het aanbod van activiteiten op het gebied van techniek, muziek, toneel, taal, ondernemen en sport kunnen leerlingen bij ons ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn zodat hun talent in een inspirerende en kleinschalige georganiseerde leeromgeving tot bloei kan komen. 

Ook voorafgaand aan de Open Dag kunnen leerlingen al kennismaken met Quintus. Vanaf maandag 1 februari plaatst de school dagelijks om 17.00 uur een kort filmpje met leuke weetjes op onze socialemediakanalen.

Omdat Quintus graag nieuwe ontwikkelingen volgt, maken ze tijdens deze Open Dag ook gebruik van de Open Dag app. Zo heb je alle informatie bij elkaar en direct bij de hand. Open de app in de appstore of in de playstore. Zoek locatie Quintus van het Dr. Nassau College en bekijk alvast op je gemak alle informatie.

Door dit diverse aanbod krijgen de bezoekers niet alleen een goed beeld van het onderwijs dat op Quintus wordt aangeboden maar ook van de sfeer. Leerlingen en hun ouders/verzorgers kunnen zich aanmelden voor de open dag via de website.

Tiplijn