Google-workshops bij TechHub Assen

Google-workshops bij TechHub Assen

Google Digitale Werkplaats on Tour doet voor de eerste keer Drenthe aan. Op 14 januari staat de opleidingstrailer op het Havenkadeterrein in Assen.

In de trailer, maar ook bij TechHub Assen worden gratis Google-workshops gegeven op het gebied van online Marketing. TechHub Assen verbindt ondernemers, bedrijven en instellingen uit de regio om, samen en met onderwijs en andere kennisinstituten, innovatievraagstukken op te lossen. Het naar Assen halen van de Digitale Werkplaats past goed binnen deze doelstelling.

In november 2018 is de tour gestart in Arnhem. Ruim 135.000 ondernemers en studenten hebben een workshop gevolgd, maar nog niet in Drenthe. TechHub Assen heeft hiermee de primeur. Op 14 januari kunnen tussen 10:00 en 18:30 uur ondernemers en studenten een keuze maken uit verschillende gratis workshops over bijvoorbeeld online vindbaarheid, advertising, analytics en zoekmachineoptimalisatie.

Aanmelden
Op de website van TechHub Assen, techhubassen.nl, staat een overzicht van alle workshops en de mogelijkheid om je aan te melden.

Tiplijn