Rabo Kiwanis Trofee levert ruim 27 duizend euro op voor Asser Kiwanis Kinderfonds

Rabo Kiwanis Trofee levert ruim 27 duizend euro op voor Asser Kiwanis Kinderfonds

Afgelopen zondag reden ruim 100 bijzondere en sportieve auto s de Kiwanis Trofee voor het goede doel. Voor de 19e keer organiseerde serviceclub Kiwanis Assen deze Rabo Kiwanis Trofee.

In totaal heeft het ¬27.568 opgebracht. De volledige opbrengst van deze trofee gaat in zijn geheel naar het Asser Kiwanis Kinderfonds, van waaruit diverse projecten in en rondom Assen worden gefinancierd die allen in het teken staan van kinderen die kansarm zijn, en/of hulp nodig hebben.

Na de start, bij Autobedrijf Honda Borghstede, ging de rit over de mooiste weggetjes door het prachtige landschap van Drenthe. Vervolgens via een prachtige route o.a. via Westerbork, Hoogeveen, Ruinen, Diever, Appelscha en Veenhuizen. De finish was op het industrieterrein in Tynaarlo bij sponsor Autobedrijf Mossel, die de deelnemers en de organisatie een volledig verzorgde BBQ aanbood.

,,We zijn erg trots dat we zon forse bijdrage kunnen leveren aan het Asser Kiwanis Kinderfonds, aldus Rabo Kiwanis Trofee voorzitter Geertjan Timmer die tevreden terugkijkt op deze geheel door vrijwilligers georganiseerde rally. ,,De voorbereidingen van de 20e Rabo Kiwanis Trofee in 2020 zijn al begonnen! 

Tiplijn