Gewonde bij steekpartij in Assen; politiehelikopter zoekt naar voortvluchtige dader AssenStad
112

Gewonde bij steekpartij in Assen; politiehelikopter zoekt naar voortvluchtige dader

De politie ontving zaterdagochtend rond 10:30 uur een melding van een steekincident aan de Talmastraat in Assen. Hierbij raakte één oudere man gewond aan zijn been. De verdachte is na het steekincident gevlucht in de richting van de Stadhouderslaan.

Een nietsvermoedende oudere meneer liep over straat toen hij werd aangevallen door een man. De man stak de oudere meneer in zijn been. Het slachtoffer vluchtte hierna naar binnen in een woning. Een traumahelikopter werd gealarmeerd maar hoefde niet ter plaatse te komen. Het slachtoffer is na een behandeling in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie is op zoek naar de verdachte. Hierbij heeft de politie onder andere een politiehelikopter ingezet die mee zoekt vanuit de lucht. De verdachte is een man tussen de 25 en 40 jaar oud en hij draagt een blauwe pet en een blauwe jas. Heb je informatie of zie je de verdachte, bel dan met 112!

Zie update: https://www.assenstad.nl/112/11348-verdachte-steekincident-assen-aangehouden-na-zoektocht-met-politiehelikopter

Tiplijn