Te koop in Assen: traditioneel gebouwde vrijstaande woning

Te koop in Assen: traditioneel gebouwde vrijstaande woning

Deze traditioneel gebouwde VRIJSTAANDE woning (1928) ligt op een perceel van maar liefst 698m2 eigen grond. De woning is gedateerd, dit biedt vele mogelijkheden om het helemaal naar eigen smaak en voorkeur aan te passen.

In 2020 zijn grotendeels alle kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De Groningerstraat 294 is op fietsafstand van de binnenstad van Assen nabij allerlei voorzieningen, de A28, het NS-station en het openbaar vervoer.

BEGANE GROND:
Entree via hal met trapopgang, kelder en toegang tot de woonkamer met houten vloer (ca. 27m2) voorzien van een kunststof schuifpui aan de achterzijde. Vanuit de hal tevens bereikbare tweede woonkamer (voorkamer/kantoor ca. 15m2) en de separate keuken (ca. 8m2), welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur (2019) waaronder een inductieplaat met afzuigkap, een vaatwasser, een apothekerskast, een koelkast en een combimagnetron. Vanuit de keuken middels gang bereikbare badkamer (ca. 8m2) voorzien van een ligbad, een douche en een dubbele wastafel met meubel. Tevens bevindt zich er nog een separaat toilet, een berging (ca.3m2) met CV combiketel (merk Atag) en wasmachine aansluiting en een vaste kast.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers (ca. 11m2, 9m2, 7m2 en 7m2). Eén van de slaapkamers is voorzien van een dakkapel. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping een aparte ruimte met vaste wastafel en een vaste kast.

TUIN:
De riante tuin is gelegen op het oosten en biedt veel vrijheid en privacy. Er zijn zowel een vrijstaande stenen garage als een vrijstaande stenen berging met houten aanbouw op het perceel aanwezig. Achterin de tuin bevindt zich een moestuin.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Vrijstaande woning op ruime kavel;
- Keuken apparatuur gemoderniseerd (2019);
- Grotendeels kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2020);
- Recent nieuwe meterkast geplaatst en slimme meter;
- Vrij gelegen achtertuin met veel privacy;
- Op fietsafstand van centrum en nabij diverse uitvalswegen;
- De woning is gedateerd, verbouwing noodzakelijk.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42503691-groningerstraat-294

Tiplijn