Te koop in Assen: vrijstaande semi-bungalow met groot perceel nabij het Asserbos

Te koop in Assen: vrijstaande semi-bungalow met groot perceel nabij het Asserbos

Deze VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW met SLAAP- en BADKAMER op de BEGANE GROND, aangebouwde GARAGE en CARPORT is gelegen aan een doodlopende straat, nabij het Asserbos.

De woning is gelegen op een prachtige plek in een groene woonomgeving op een perceel van maar liefst 1.472 m². Het stadscentrum, Asserbos en de uitvalswegen naar de A28 of N33 zijn op korte afstand te bereiken. De woning is gebouwd omstreeks 1975 en is altijd keurig onderhouden. De woning heeft misschien een moderniseringsslag nodig, maar de ruimte en de ligging maken het meer dan de moeite waard!

Deze traditioneel gebouwde woning is voorzien van dubbele beglazing. Het buitenschilderwerk is altijd bijgehouden door een professionele schilder en de houtkachel is vervangen door een moderne gaskachel. De verzorgde tuin heeft meerdere hoekjes om heerlijk en met privacy te zitten. Er staat een gezellige houten tuinhuis met rieten dak. De ruime oprit biedt plaats voor meerdere autos.

INDELING WOONHUIS

BEGANE GROND: ruime entree met plavuizen en toegang tot de ruime en lichte woonkamer met pvc-vloer, erker en moderne gaskachel, dichte keuken in hoekopstelling met enige inbouwapparatuur (keramisch kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met diepvrieslade), bijkeuken met wasmachine-aansluiting, bergruimte en deur naar de tuin, ouderslaapkamer, badkamer met grote inloopdouche en wastafelmeubel, separaat toilet.

VERDIEPING: vide met separaat toilet, aparte ruimte met wastafel, bergruimte en toegang tot drie slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer toegang heeft tot een loggia. De mogelijkheid bestaat om redelijk eenvoudig een tweede badkamer op de verdieping te realiseren.

BIJZONDERHEDEN:
- traditioneel gebouwde woning
- groot perceel van 1.472 m²
- slaap- en badkamer op de begane grond
- veel parkeergelegenheid op eigen terrein
- op loopafstand van het Asserbos
- nabij het stadscentrum
- prachtige tuin met veel privacy

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42511250-gooiland-17

Tiplijn