Te koop in Assen: riante drie-kamer-appartement nabij Asserbos

Te koop in Assen: riante drie-kamer-appartement nabij Asserbos

Op prachtige locatie tegenover het Asserbos mogen wij u dit RIANTE 3-KAMER APPARTEMENT met 27 m² grote GARAGE aanbieden. Het royale appartement (>120 m² woonoppervlak) is gebouwd rond 2002 en maakt onderdeel uit van het kleinschalige appartementencomplex De Hoefslag.

Het complex omvat 11 appartementen met een speelse indeling en gemeenschappelijk tuin. Het aangeboden appartement zelf is gelegen op de EERSTE ETAGE en heeft een ruim balkon op het westen. De 20 zonnepanelen en nieuwe cv-ketel maken het geheel compleet.

BEGANE GROND:
Centrale entree met brievenbussen, gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling en lift naar de eerste etage. Verder heeft u hier uw eigen, goed bereikbare garage (ca. 3,70 x 7,25) met elektrisch bedienbare segmentdeur en (eigen) elektra.

EERSTE ETAGE:
Ruime entree/hal met meterkast en wandcloset met fonteintje en toegang tot alle ruimtes, waaronder de royale living van circa 68 m². Door de grote raampartijen geniet de woonkamer veel lichtinval en het formaat geeft meerdere indelingsmogelijkheden. Op het ruime, vierkante balkon (ca. 7 m²) kunt u bijna de hele dag genieten van de zon. De lichte, L-vormige keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, separate vriezer en combi-oven. Vanuit de keuken is de bijkeuken/berging van ca. 4m² te bereiken met CV- en witgoedopstelling. Vanuit de hal zijn tevens de badkamer en de twee slaapkamers van ca. 8 & 14m² te bereiken. De badkamer is modern afgewerkt en voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Het gehele appartement beschikt over een plavuizenvloer met vloerverwarming welke per kamer instelbaar is.

GOED OM TE WETEN:
- De groene wijk Westerpark ligt zeer centraal ten opzichte van het centrum van Assen en uitvalswegen zoals de A-28, maar is ook rustig gelegen nabij het Asserbos
- Volledig geïsoleerd en geheel voorzien van vloerverwarming (HR-combiketel 2021)
- Laag energieverbruik door 5000 Wp aan zonnepanelen voor eigen gebruik
- Daarnaast heeft de VvE 15 zonnepanelen geplaatst voor de energievoorziening van de gemeenschappelijke ruimtes;
- Actieve VvE met onderhoudsplan en reservefonds; bijdrage ¬ 204,- per maand;
- Kijkdagen 8 en 10 november (op afspraak)

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/appartement-42596062-broeklaan-16-b

Tiplijn