Te koop in Assen: royale villa gelegen aan het water

Te koop in Assen: royale villa gelegen aan het water

ROYALE VILLA op een fantastische plek gelegen AAN HET WATER in de geliefde woonwijk Kloosterveen. In 2011 is deze unieke woning onder architectuur gebouwd. Met maar liefst 233 m² woonoppervlak biedt de woning tal van mogelijkheden. Zo zijn er zes slaapkamers aanwezig waardoor er gemakkelijk aan huis gewerkt kan worden.

Het betreft een woning met een hoogwaardig afwerkingsniveau met tevens kunststof kozijnen. In 2018 is het hele huis intern vernieuwd: de keuken, badkamer, toiletten, stucwerk én vloeren!

INDELING
Begane grond: zeer ruime entree/hal met meterkast, trapopgang, garderobe nis en toilet. Vanuit de hal is de royale woonkamer en woonkeuken te bereiken. Deze ruimte bevat veel lichtinval door de vele raampartijen en fantastisch vrij zicht op het water. Hier kan gemakkelijk een grote zithoek gemaakt worden. Daarnaast is er ruimte om een fraaie eethoek te plaatsen. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien! Er is een kookeiland met brede lades, vaatwasser, wastafel met Quooker, inductiekookplaat en recirculatiekap. Verdere voorzieningen: oven, combi oven, wijn koeler, koelkast en vriezer. De keuken geeft doorloop naar een kamer die gebruikt kan worden als hobby-/werkkamer. Op deze verdieping is verder nog een bijkeuken met witgoedaansluiting en cv-opstelling (2021). Daarnaast is er een kamer met tuindeur aanwezig die als slaapkamer of werkkamer gebruikt kan worden.

Eerste verdieping: overloop met bergkast, separaat toilet en toegang tot de vijf slaapkamers. Vanuit één slaapkamer is het overdekte dakterras te bereiken met een ligging op het zuidwesten. Daarnaast is er een ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. Op deze verdieping kan één van de kamers gemakkelijk gebruikt worden als hobby/werkruimte.

BUITEN
Om de woning heen is de nette tuin gelegen waar altijd een plek in de zon en in de schaduw te vinden is. Een gedeelte van de tuin ligt heerlijk aan het water, waar ook een steiger aanwezig is. Er zijn meerdere plekken in de tuin waar een terras gecreëerd kan worden, waaronder onder de overkapping. Achter de woning is veel privacy te vinden. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en een vrijstaande stenen berging.

* De woonkamer geeft middels zes tuindeuren toegang tot de tuin, waarvan één openslaande deuren betreft;
* Door de aanwezigheid van zes slaapkamers kan werken en wonen hier goed gecombineerd worden;
* Slaap-/werkkamer op de begane grond;
* Woning is afgewerkt met kunststof kozijnen;
* Het complete platte dak is in 2021 nog vernieuwd, net zoals de boeidelen;
* Rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat;
* Het winkelcentrum Kloosterveste is op korte afstand van het huis, net zoals scholen, sportvoorzieningen en recreatiegebied Baggelhuizerplas.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42515726-bosanemoon-37

Tiplijn