Te koop in Assen; vrijstaande woning met ruime tuin op 529 m2

Te koop in Assen; vrijstaande woning met ruime tuin op 529 m2

Op een prachtig plekje, gelegen aan een autoluwe straat tussen de binnenstad van Assen en de woonwijk Kloosterveen, vindt u deze vrijstaande woning op een kavel van 529m2.

Door de ligging van de woning wordt het gevoel van buiten wonen benaderd en zijn tevens de voorzieningen binnen handbereik. De woning is circa 17 jaar geleden voorzien van een nieuw dak en intern is er vanaf 2015 gerenoveerd.

BEGANE GROND: Hal/entree; kelder; sfeervolle woonkamer met houtkachel; ruime eetkamer met lichte en luxe keuken (2015) voorzien van koelkast, vaatwasser, 5 pits gaskooktoestel, wasemkap en combi-oven met tuindeuren (2015) naar het terras; nieuwe moderne badkamer (2018) welke beschikt over een ligbad, separate douchehoek, 2e toilet en een wastafelmeubel met dubbele wastafel; bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger.

VERDIEPING: Overloop; 2e toilet; 2 slaapkamers en een ruime inloopkast (eventueel geschikt als 3e slaapkamer).

INFO: Naast de nieuw geplaatste keuken en badkamer zijn de volgende aanpassingen gedaan: - in 2018 is de badkamer en bijkeuken voorzien van vloerverwarming
- in 2015 is het plafond vervangen van de eetkamer
- in 2015 is de bovenverdieping compleet verbouwd inclusief de plaatsing van het toilet
- in 2015 is een nieuwe trap geplaatst.

VERDER: Achter de woning is de berging aangebouwd met daar een gezellige overkapping achter. De royale en diepe achtertuin biedt veel privacy.

De Asserwijk heeft een ruime en groene uitstraling met veel waterpartijen. Kloosterveen biedt volop voorzieningen als scholen, een winkelcentrum Kloosterveste met een grote variëteit aan winkels, recreatievoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen waaronder de A28 richting Groningen en Zwolle. Ook het centrum van Assen is binnen 15 minuten op de fiets te bereiken.

Funda

Voor meer informatie en fotos klikt u op deze link

Tiplijn