Te koop in Assen: Uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met vrij uitzicht over het water

Te koop in Assen: Uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met vrij uitzicht over het water

Op misschien wel het MOOISTE PLEKJE van de wijk MARSDIJK staat deze UITGEBOUWDE 2/1-KAPWONING met een heerlijke zonnige tuin, dakterras en VRIJ UITZICHT OVER WATER. Deze moderne gezinswoning is gebouwd in 1996 op een kavel van 281 m² en in 2019 is de woonkamer fraai uitgebouwd en de begane grond grondig gemoderniseerd.

Hierbij is ook de tuin vernieuwd en door de HOOGWAARDIGE OVERKAPPING is dit écht een verlenging van het huis geworden. Door de ligging nabij de rand van de wijk heb je de gemakken van de stad binnen handbereik, maar ook het wandel- en natuurgebied de Drentsche Aa op loopafstand.

Indeling begane grond:
Entree/hal met meterkast en toilet, binnendoor naar de inpandige garage en deur naar de woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. Bij de uitbouw is (o.a. door de grote en tot de vloer doorlopende raampartijen) gekozen om veel contact met de tuin te realiseren en door de speelse indeling heb je diverse indelingsmogelijkheden. De woonkamer loopt aan de voorzijde over in de keuken, welke in luxe hoekopstelling is geplaatst en voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast.

Eerste etage:
Ruime overloop met vaste trap naar 2e etage en toegang tot 2 (origineel 3) slaapkamers en de zeer ruim bemeten badkamer. De slaapkamers bieden met ca. 16 en 15 m² genoeg ruimte, waar de badkamer volledig is betegeld in moderne kleurstelling en zeer compleet afgewerkt met bad, separate inloopdouche, tweede toilet en dubbele wastafel.

Tweede etage:
Middels vaste trap te bereiken volwaardige etage, welke is opgedeeld in een overloop/bergruimte, 3e slaapkamer met dakraam en het heerlijk zonnige dakterras van ca. 14 m².

Buiten:
In de tuin is het heerlijk genieten van de natuur. De achtertuin is middels brede achterom te bereiken en heeft meerder terrassen om (al dan niet overdekt) te eten en te ontspannen. De overkapping zorgt er namelijk voor dat je ook bij minder weer heerlijk buiten kunt zitten en vanaf het terras aan het water kan je vissen vanuit je eigen tuin! Aan de voorzijde biedt de woning tenslotte voldoende parkeergelegenheid voor meerdere autos op eigen terrein.

Goed om te weten:
- Opgegeven woonoppervlak is exclusief 16 m² inpandige garage.
- Volledig geïsoleerd, HR-combiketel 2017
- Uitbouw, keuken, gietvloer en tuin professioneel uitgevoerd in 2019

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42595109-alkmesschen-36

Tiplijn