Te koop in Assen: goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning

Te koop in Assen: goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning

Goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met garage en bijkeuken op een fijne plek in de wijk Marsdijk. Dit huis ligt in een rustige woonomgeving met weinig verkeer en een ruim grasveld met bomen voor de deur.

Voorzieningen zoals winkels, scholen en een busstation zijn op loop- en fietsafstand aanwezig. En in een paar autominuten zit u op de A-28 richting Groningen.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond:
Entree in hal met toilet, grote lichte L-vormige woonkamer (ca. 45m2), een half open keuken (ca. 8m2) met inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-magnetron, 4-pits kookplaat). Via de bijkeuken met aansluiting wasmachine bereikt u de grote garage (ca. 8,5m x 3m).

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers (ca. 10m2, 12m2 en 15m2) allen voorzien van laminaat. De badkamer is voorzien van douche, wastafel, bad en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers (ca. 10m2 en 13m2) en cv opstelling.

Achterin de besloten achtertuin staat een heerlijke overkapping garant voor comfortabel buiten zitten, ook als weer wat minder is. Tuin- en BBQ-spullen kunnen prima droog worden opgeslagen in het aangrenzende tuinhuis.

Sterke punten en bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988 en goed onderhouden;
- Geheel geïsoleerd;
- Gelegen in een rustige groene omgeving;
- Maar liefst 5 ruime slaapkamers;
- Overkapping en berging in de achtertuin;
- Grote garage.

Met andere woorden; een woning om zó te betrekken. We zien u graag aan de Tesingehof 9!

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42584297-tesingehof-9

Tiplijn