Te koop in Assen: Uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met 5 slaapkamers

Te koop in Assen: Uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met 5 slaapkamers

Een uitgebouwde twee onder een kap woning, met een woonoppervlak van ruim 170 m², grote geïsoleerde GARAGE met bergzolder, 5 SLAAPKAMERS en voorzien van 12 ZONNEPANELEN en dat aan de rand van de aantrekkelijke wijk "de Hof" in Marsdijk.

Door de ligging van de woning vóór in de wijk Marsdijk ben je in een mum van tijd op de A28 richting Groningen/Zwolle. Het bustransferium bevindt zich op loopafstand. De woning staat in een groene, kindvriendelijke buurt. De wijk heeft diverse basisscholen, kerken, een gevarieerd winkelcentrum, gezondheidscentrum, apotheek, sporthal en kinderboerderij, en de natuur is ook nog eens dicht in de buurt.

Indeling:

BEGANE GROND:
Ruime hal met meterkast, toilet, bergkast en deur naar de ruime en geïsoleerde garage met bergzolder. Ruime uitgebouwde woonkamer (52 m²) met lichte plavuizen vloer, schuifpui naar het terras en toegang tot de (dichte) keuken voorzien van 5 pits Atag gasstel, afzuigkap, Siemens combi magnetron, koelkast, vaatwasser, apothekerskast en boiler voor snel warm water.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop en 4 slaapkamers waarvan 1 voorzien van kunststof dakkapel (2014), badkamer met tweede toilet, bad, douche en wasmeubel.

TWEEDE VERDIEPING:
Toegang tot de vijfde slaapkamer en royale bergruimte (schuifwand). Hier is tevens de intergas CV ketel en het witgoed opgesteld. Indien gewenst is hier een zesde slaap- of werkkamer te realiseren.

BUITEN:
Aan de voorzijde ruimte voor minimaal 2 autos op eigen terrein, achterzijde beschutte en groene tuin met terrassen en vrijstaande houten berging / tuinhuis.

Extra pluspunten:
- Ruime woning, zowel de living als het aantal slaapkamers
- Voorzien van 12 zonnepanelen (3350 Kw)
- Voorzien van waterontharder
- Extra ruime geïsoleerde garage
- Bijna geheel voorzien van HR++ glas (2005)
- Elektrisch bedienbaar zonnescherm (2021) en elektrische rolluiken (2020) op een aantal slaapkamers
- Elektrisch bedienbare garagedeur

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42587819-lantingehof-4

Tiplijn