Te koop in Assen: twee-onder-een-kapwoning met vrijstaande garage

Te koop in Assen: twee-onder-een-kapwoning met vrijstaande garage

In de woonwijk Kloosterveen gelegen TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande stenen garage. De woning is gebouwd in 2004 en is volledig geïsoleerd. Het geheel is gelegen op een perceel van 260m2 eigen grond en beschikt over 4 slaapkamers.

De kindvriendelijke woonwijk Kloosterveen heeft een ruime en groene uitstraling. De wijk biedt volop voorzieningen als scholen, een winkelcentrum Kloosterveste, recreatievoorzieningen en uitvalswegen onder andere de A28 richting Groningen en Assen. Ook het centrum van Assen is binnen 15 minuten op de fiets te bereiken.

BEGANE GROND
Entree in hal met meterkast, toilet en trapopgang. Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer (ca. 25m2) met aansluitend de keuken (ca. 19m2). Door de grote raampartijen heeft de woning volop lichtinval. De woonkeuken heeft een moderne uitstraling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat met een ingebouwde afzuigkap, een Quooker, een koffiezetapparaat, een stoomoven, een ruime koelkast en een vaatwasser. Middels de tuindeuren is de fraai aangelegde achtertuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers (resp. ca. 8, 13 en 15m2) en de badkamer (ca. 6m2). De moderne badkamer heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van whirlpool met douche, een wastafel en een tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING
Middels vaste trap bereikt u de tweede verdieping, vanuit de overloop zijn de vierde slaapkamer (ca. 16m2) en de berging (ca. 6m2) bereikbaar.

TUIN
De fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het noorden. De oprit aan de zijkant van de woning biedt mogelijkheid om meerdere autos op eigen terrein te parkeren.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Voorzien van moderne keuken en badkamer;
- Moderne woonkeuken 2019;
- Garage met oprit;
- Gunstig gelegen nabij winkelcentrum Kloosterveste, basis scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42582147-prunushage-28

Tiplijn