Te koop in Assen: luxe tussenwoning met vrij uitzicht

Te koop in Assen: luxe tussenwoning met vrij uitzicht

In de geliefde wijk Kloosterveen gelegen LUXE TUSSENWONING MET BERGING en VRIJ UITZICHT aan de voorzijde. Deze goed onderhouden woning is in 2005 gebouwd, en staat op een zonnige kavel van 170 m2 met tuin op het zuiden. De diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum, sportaccommodatie, scholen enz zijn op korte afstand gelegen.

KOM KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN DOOR DEZE GEWELDIGE WONING!! DOOR DE ROYALE UITBOUW IS ER EEN SEPARAAT EETGEDEELTE EN ACHTERHAL GECREEERD.

Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje, (uitgebreide) meterkast, trap naar de eerste etage en deur naar de woonkamer voorzien een schuifdeur naar het eetgedeelte, open keuken met zitbar voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals oven, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat en koelkast.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en een luxe ingerichte badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel een wandcloset.

2e verdieping: middels vaste trap te bereiken overloop met een aparte ruimte voor de cv ketel en wasmachine en droger, 4e slaapkamer (ca. 12 m2)

Tuin: op het zuiden gelegen, onderhoudsvriendelijk aangelegd, bereikbaar via achterom en voorzien van houten berging met elektra.

Bijzonderheden:

- Woonhuis is volledig geïsoleerd
- Centrale verwarming middels HR combiketel (type HR Nefit Ecomline, bouwjaar 2005)
- Gebouwd volgens nieuwe bouwbesluit: hoge plafonds, hoge deuren, "luie" trappen en hoge isolatiewaarden (lage energielasten!!)
- Woonoppervlakte circa 128 m2
- Inhoud circa 440 m3;
- Perceeloppervlakte 170 m2.

Kortom; een woonhuis met een hoog en strak afwerkingsniveau en zeker een bezichtiging waard en waar men zo in kan.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42586010-stedewater-59

Tiplijn