Te koop in Assen: twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers

Te koop in Assen: twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers

In de Stoepen in Marsdijk ligt deze goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAP woning met vier slaapkamers en een garage.

De woning is gebouwd in 1996 en ligt op een kavel van 279m2 eigen grond. De geliefde, kindvriendelijke woonwijk Marsdijk heeft diverse voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen en een winkelcentrum. De woning ligt aan de rand van de wijk en nabij het Balloërveld waar u heerlijk kunt genieten van de natuur.

BEGANE GROND:
Entree in hal met toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de garage. Vanuit de hal bereikt u de zeer lichte en ruime woonkamer (ca. 29m2) en de halfopen keuken (ca. 12m2). Door de grote raampartijen is de woonkamer erg licht. De moderne keuken (2021) is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken bereikt u de achtertuin met toegang tot de garage. Aan de achterzijde van de woning is een overkapping geplaatst.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop geeft toegang naar de drie slaapkamers (resp. ca. 8, 8 en 15m2) en badkamer (ca 6m2). De badkamer is voorzien van een bad, een douche, een wastafel met meubel en een tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels vaste trap bereikbare tweede verdieping, via de overloop met bergruimte is er toegang tot de vierde slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een dakraam. Op de verloop zijn de witgoed-aansluiting en de cv-ketel geplaatst.

TUIN:
De zonnige tuin is gelegen op het zuiden, is via een achterom bereikbaar en biedt veel privacy. Ook onder de overkapping kunt u heerlijk van de tuin genieten.

GARAGE:
De garage (ca. 20m2) is voorzien van water en elektra. De oprit heeft parkeergelegenheid voor meerdere autos.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Ruime en lichte woning met vier slaapkamers;
- Keuken is vervangen in 2021;
- Tuin op het zuiden;
- Aangebouwde stenen garage;
- Gelegen nabij uitvalswegen en voorzieningen;
- Prima ligging in de levendige wijk Marsdijk.

KIJKDAGEN (alleen op afspraak):
- donderdag 21 en vrijdag 22 oktober 2021.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42585022-jadestoep-26

Tiplijn