Te koop in Assen: riante vrijstaande villa

Te koop in Assen: riante vrijstaande villa

Prachtige vrijstaande villa met vrij uitzicht aan de voorzijde op een ideale ligging in de geliefde woonwijk Kloosterveen! Het riante woonhuis heeft maar liefst 179 m² woonoppervlak en biedt voldoende ruimte voor wonen & werken aan huis. Er zijn onder andere 4 royale slaapkamers, een bijkeuken en een aangebouwde garage aanwezig. Daarnaast ligt er rondom de woning een verzorgde tuin met veel ruimte en privacy.

Kloosterveen is een kindvriendelijke woonwijk met eigen winkelcentrum, scholen en sportfaciliteiten. Uitvalswegen Europaweg en A28 zijn op korte afstand te bereiken, waardoor de binnenstad van Assen en Groningen gemakkelijk te bereiken zijn. Ook natuurgebieden zijn in de buurt inclusief een golfbaan en recreatiegebied Baggelhuizerplas. De woning zelf bevindt zich binnen 500m van winkelcentrum Kloosterveste en heeft tevens een nabijgelegen bushalte met o.a. een rechtstreekse verbinding naar Assen centrum en Groningen.

INDELING
Begane grond: entree/ hal met meterkast, toilet en trapopgang. De ruime woonkamer heeft een mooie massief houten parketvloer, veel lichtinval door de raampartijen én openslaande deuren naar de tuin. Door de U-vormige woonkamer is er voldoende ruimte voor de eethoek. In de uitbouw is er een open luxe keuken aanwezig met een kookeiland waar aan de bar gezeten kan worden en ook hier weer openslaande deuren naar de tuin. Er zit divers inbouwapparatuur in de keuken: koelkast (Miele), vriezer 5-pits gaskookplaat, vaatwasser (Miele), afzuigkap en een 2-tal combi-magnetron/oven (Miele). Vanuit de keuken is er doorloop naar de bijkeuken waar de witgoedaansluiting is. De bijkeuken geeft toegang tot de inpandige garage en de tuin.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie fraaie slaapkamers die allen voorzien van een houten parketvloer. De nette badkamer is beschikt over een dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.

Tweede verdieping: overloop met toegang tot de vierde slaapkamer met knieschotten. Op deze verdieping is ook de omvormer van de zonnepanelen, de CV-ketel en de warmte terugwin unit aanwezig.

BUITEN
Het huis staat op een kavel van 580 m². In de brede, maar ook diepe tuin, kan men heerlijk vertoeven! De achtertuin is in 2008 door een hovenier ontworpen en aangelegd en ligt op noord/west zijde. Door de royale diepte (17m) is er altijd zowel een plek in de zon als in de schaduw te vinden op één van de terrassen. Aan beide kanten van het huis is de achtertuin middels een achterom te bereiken. Aan de voorzijde is er ook een strak aangelegde voortuin en een ruime oprit met garage.

* Kozijnen en overig houtwerk aan de binnenzijde zijn in 2021 nog geschilderd;
* De CV-ketel is van 2019;
* In 2018 zijn er 8 zonnepanelen geplaatst;
* Voorzieningen en uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42574313-lange-hout-24

Tiplijn