Te koop in Assen: nieuwe riante vrijstaande woning met grote tuin

Te koop in Assen: nieuwe riante vrijstaande woning met grote tuin

Deze nagenoeg nog nieuwe riante vrijstaande woning (2016) ligt in het prachtige groene woonpark Diepstroeten . De woning verkeert in een keurige staat van onderhoud en is duurzaam afgewerkt.

Zo zijn er op het dak maar liefst 44 eigen zonnepanelen geplaatst. De woning is uiteraard volledig geïsoleerd (energielabel A). Op korte afstand bevinden zich het centraal station, winkelcentrum Vredeveld, (basis-) scholen en de aansluitingen op de uitvalswegen A28 en N33.

Indeling van de woning:

Begane Grond
Entree in hal, meterkast, waterontharder, toiletruimte, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is aangenaam licht dankzij de aanwezige raampartijen. De schuifpui vanuit de woonkamer nodigt uit om het terras aan de zijkant van de woning met aansluitend de fraai aangelegde tuin te betreden. Boven dit terras is, ter verhoging van het comfort, een elektrisch bedienbaar zonnescherm bevestigd. Suitedeuren scheiden de woonkamer van de woonkeuken. De woonkeuken biedt ruimschoots plaats aan een riante eethoek en ook hier nodigt een schuifpui uit om de tuin te betreden. De keuken is voorzien van een rijk-uitgeruste inbouwkeuken met kook- en spoeleiland, uitgevoerd in neutrale kleurstelling met een robuust werkblad en de volgende inbouwapparatuur: koelkast, grote vriezer, vaatwasser, oven, combi-oven, koffieautomaat, warmteboiler met kokend kraanwater, inductiekookplaat en afzuiging. Vanuit de keuken is de ruime bijkeuken bereikbaar, alwaar zich, keurig weggewerkt achter schuifdeuren, de witgoedaansluitingen bevinden. Via de bijkeuken is er toegang naar de zij-entree met aansluitend een ruime (werk-)kamer. Dankzij deze extra entree aan de zijkant van de woning is deze ruimte uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kantoor of praktijk aan huis, rustige thuiswerkplek of extra slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een aanrechtblad met spoelbak.

1e Verdieping
Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en badkamer. Een slaapkamer heeft een vaste kast met schuifdeuren. De badkamer is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en uitgerust met een ligbad, ruime douchehoek, dubbele wastafel in meubel en 2e toilet.

2e Verdieping/Zolder
Te bereiken via een vaste trap. Aan de voorzijde ligt een sfeervolle slaapkamer, waar daglicht via het Velux dakraam binnenkomt. De opstelling van de technische installatie bevindt zich op deze verdieping in een afgeschermde ruimte. Ook is hier veel bergruimte aanwezig. Indien gewenst kan hier relatief eenvoudig nog een extra kamer worden gerealiseerd.

Buitenom
De tuin is fraai aangelegd en biedt veel privacy. Een houten vrijstaande berging, welke is voorzien van voorbereiding op elektra, zorgt er voor dat tuingereedschap e.d. opgeborgen kan worden. Onder de sfeervolle overkapping tegen deze schuur aan kunt u nog meer van uw tuin genieten. Achter het huis bevindt zich nog een berging voor extra opslag.

Bijzonderheden
- Zeer fraaie energiezuinige & eigentijdse vrijstaande woning;
- 44 eigen zonnepanelen op dak;
- Instapklaar!;
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk;
- Mogelijkheid voor werken aan huis;
- Definitief energielabel A;
- Glasvezelaansluiting is aanwezig;
- Gelegen in een parkachtige omgeving en kindvriendelijke buurt;
- Aanvaarding in overleg.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42571169-wasplaat-4

Tiplijn