Te koop in Assen: ruim appartement met vrij uitzicht

Te koop in Assen: ruim appartement met vrij uitzicht

Licht en ruim appartement met vrij uitzicht en eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Dit appartement is wat groter dan veel andere appartementen en door de praktische indeling zijn er veel aparte leef-/werkruimtes. De mogelijkheid bestaat om eenvoudig een 4e kamer te realiseren.

Het appartement ligt op de 1e verdieping van het kleinschalige appartementencomplex Aqua Veste. Kenmerkend van het complex is zijn fraaie vormgeving en uitstraling. De verschillende woonlagen van het complex zijn afgestemd op veiligheid en comfort: goed verlicht en zowel per trap als lift bereikbaar. De appartementen beschikken over een eigen fietsenberging en een parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Perfect onderhoudsvriendelijk appartement voor een gezin of twee personen en hun gasten, maar ook een goede thuisbasis voor reislustigen.

Omgeving:
Het complex ligt in de jonge woonwijk Kloosterveen met op loopafstand van winkels, supermarkten en openbaar vervoer. Ook is het natuurgebied dichtbij. Via de westelijke oprit van de A 28 bent u in 15 minuten in Groningen.

Indeling:
Entree in hal, bijkeuken met eigen cv-ketel, 2 ruime slaapkamers van ca. 17 en 12 m² en een ruime badkamer met douchecabine, ligbad, wastafel en tweede toilet. Via de hal komt u tevens in de ruime en lichte woonkamer van ca. 32 m² met toegangsdeur naar het balkon. Zowel vanuit de woonkamer als vanaf het balkon heeft u vrij en fraai uitzicht. In het midden van het appartement vindt u de open keuken van ca. 11 m², welke is voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, oven, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap). Aan de achterzijde is de ruime eetkamer van ca. 14 m² met zicht over de straat en galerij. De mogelijkheid bestaat om van deze ruimte een extra kamer te maken.

Bijzonderheden:
- Voorzien van een moderne pvc-vloer;
- Fraai en uitzicht vanuit de woonkamer en balkon;
- Video/intercom installatie aanwezig;
- Onderhoudsarme kozijnen;
- Ruim balkon van ca. 13 m²;
- Grote eigen parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder;
- Eigen fietsenberging in de parkeerkelder;
- Actieve / gezonde Vereniging van Eigenaren; bijdrage ¬ 148,33 per maand
- Vlakbij het winkelcentrum, openbaar vervoer, uitvalswegen en natuurgebied.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-42441240-perzikstraat-12

Tiplijn