Te koop in Assen: luxe riante vrijstaande woning

Te koop in Assen: luxe riante vrijstaande woning

Gelegen aan een rustig/kindvriendelijk hofje van de wijk Kloosterveen ligt deze prachtige luxe riante vrijstaande woning gebouwd in 2008. Met 6 slaapkamers is deze ruime woning o.a. zeer geschikt voor grote gezinnen en/of werken aan huis.

De rustige ligging en het groene karakter bieden een prettige woonplek. Rondom de woning ligt een fraai aangelegde tuin met sfeervolle tuinverlichting en in het verlengde van de woning een fantastische tuinkamer met haardpartij. Verder aan de voorzijde ruime parkeergelegenheid voor meerdere autos.

De wijk beschikt over tal van voorzieningen, waaronder een winkelcentrum, sportfaciliteiten en basisscholen. Het winkelcentrum Kloosterveste bevindt zich op korte afstand van de woning. Ook recreatiegebied Baggelhuizerplas is nabij gelegen.

INDELING
Begane grond: entree/hal met meterkast en modern toilet, royale lichte living met gezellige haard. De vernieuwde royale woonkeuken (2019) is voorzien van o.a. een oven, magnetron, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, Quooker en afzuigkap. De bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger geeft toegang tot de geïsoleerde bergruimte. Vanuit de keuken is de sfeervolle tuinkamer te bereiken. Tevens vindt u op de begane grond nog een studeer/werk/slaapkamer.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan één met walk-in closet. Moderne, ruime badkamer met bubbelbad, (dubbele) inloopdouche, 2 wastafelmeubels en een separaat toilet. Daarnaast is er nog een diepe inloopkast te bereiken via de overloop.

Tweede verdieping: via vaste trap bereikbare verdieping met 2 slaapkamers voorzien van dakramen. Vanuit de overloop toegang tot een royale bergruimte/inloopkast.

Info:
- begane grond voorzien gietvloer met vloerverwarming
- verwarmde tuinkamer d.m.v. open haard
- 6 slaapkamers
- hobby/werkruimte op de begane grond
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken
- courante ligging aan hofje nabij alle voorzieningen
- Ideale ligging nabij de voorzieningen, uitvalswegen Europaweg en A28 en natuurgebieden

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42443977-ebbenhout-5

Tiplijn