Te koop in Assen: ruime en karakteristieke uitgebouwde vrijstaande woning

Te koop in Assen: ruime en karakteristieke uitgebouwde vrijstaande woning

Gelegen aan de rand van een rustige woonwijk vindt u deze verrassend ruime en karakteristieke uitgebouwde vrijstaande woning. Ervaar de rust en ruimte in en om deze voormalige boerderij op een perceel van maar liefst 709 m² en dat op fietsafstand van het centrum van Assen en nabij uitvalswegen.

Het perceel aan de achterzijde van de woning zal u verwonderen door de ruimte, de sfeer en de privacy in het groen. Ook de indeling van het huis is sfeervol en niet standaard. Geheel wonen op de begane grond is mogelijk, waarbij de badkamer en toilet wel op het niveau van de vroegere opkamer zijn.

Parkeren kan op eigen terrein of in de ruime vrijstaande garage met openslaande deuren. Meer bergruimte is er in het houten tuinhuis. Achter het huis ligt een diepe, royale zonnige tuin met diverse terrassen. De tuin aan de achterzijde is groter dan zichtbaar vanuit het huis: helemaal achterin bevindt zich namelijk nog een grote moes- en fruittuin. U woont hier bijzonder, in alle rust en toch ook heel centraal. Om een goed beeld van dit alles te krijgen, moet u de woning echt van binnen zien.

Indeling
Begane grond: entree, in de voormalige opkamer: toilet met fontein, aansluitend de badkamer voorzien van wastafel en ligbad, kelder, slaapkamer ca. 16 m², centraal in het huis gelegen woonkamer ca. 34 m² met grindvloer en houtkachel, vanuit de woonkamer is er door de vide zicht op en contact met de verdieping. Vanuit de ruime open keuken ca. 20 m², met openslaande deuren, kijkt u uit op de fraai aangelegde tuin. De keuken is voorzien van diverse apparatuur en deze wordt naar buiten verlengd door het direct aan het huis gelegen terras. Bijkeuken met wasmachine-aansluiting, wasbak en cv-opstelling.

Eerste verdieping: via de bijzondere, niet standaard trap in de woonkamer naar de vide, ruime overloop met de mogelijkheid voor een lichte en prettige werkplek, slaapkamer ca. 12 m² aan de achterzijde van het huis, een tussen-/slaapkamer ca. 8,5 m² en toegang tot de badkamer die verzorgd en compleet voorzien is van douche, toilet, wastafel en bidet. Vanuit de tussenkamer toegang tot de slaapkamer ca. 8,5 m² aan de voorzijde van het huis.

Info:
* Perceel 709 m²;
* 14 zonnepanelen in eigendom, 2017;
* Cv Atag, 2015;
* Waterontharder(zout);
* Deels vloerverwarming op de begane grond;
* Uitgebouwd in 1992;
* Stenen garage en houten berging;
* Energielabel D (dubbel glas en voorzetramen, grotendeels muur- en vloerisolatie, dakisolatie);
* Diverse fruitbomen, waaronder een appel, vijg en stoofpeer;
* Aanvaarding in overleg.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42441202-oostermoer-35

Tiplijn