Te koop in Assen: riante twee-onder-een-kapwoning met zeven slaapkamers

Te koop in Assen: riante twee-onder-een-kapwoning met zeven slaapkamers

Op een top locatie, op loopafstand van het centrum van Kloosterveen gelegen RIANTE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met hoogwaardig afwerkingsniveau. Een ideale gezinswoning met véél leefruimte, maar liefst ZEVEN slaapkamers, twee badkamers en een prachtige woonkeuken.

INDELING
Begane grond: hal/entree met meterkast en toilet, ruime woonkamer met veel lichtinval door de hoge raampartijen, moderne open woonkeuken met spoeleiland en compleet voorzien van inbouwapparatuur. De woonkeuken biedt ruimte voor een grote eetkamertafel en middels openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin. De ruime bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen en biedt toegang tot zowel de achtertuin als de aangebouwde berging.

Eerste verdieping: ruime overloop, vier keurige slaapkamers, moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping: op deze verdieping zijn nog eens drie slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet te vinden. Via de grootste slaapkamers kan het riante dakterras bereikt worden.

BUITEN
De ruime achtertuin is gelegen op het noordwesten en is fraai aangelegd. Achterin de tuin is een ruime houten berging met overkapping geplaatst waar men heerlijk kan zitten. Tevens is de voortuin keurig aangelegd en is er voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein.

* Ideale gezinswoning met veel leefruimte en zeven slaapkamers;
* De woning heeft een keurig afwerkingsniveau en is goed onderhouden;
* Instapklaar woonhuis met twee badkamers;
* Goede locatie; op loopafstand van het wijkwinkelcentrum Kloosterveen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42431419-oosterwal-52

Tiplijn