Te koop in Assen: royale luxe appartement met groot dakterras

Te koop in Assen: royale luxe appartement met groot dakterras

Op loopafstand van de binnenstad van Assen ligt dit ROYALE APPARTEMENT (154 m²) met 3 slaapkamers, GROOT DAKTERRAS en EIGEN PARKEERPLAATS in de parkeerkelder. Het appartement is in 2008 gebouwd en luxe opzet met o.a. EXTRA HOOG PLAFOND (ca. 3,25m) en grote raampartijen. Qua ligging heeft u alle voorzieningen als huisarts, apotheek, OV en compleet winkelcentrum om de hoek.

Indeling begane grond:
Afgesloten centrale entree/hal met video-intercom, 2 liften en de ondergelegen parkeerkelder. In de parkeerkelder (met afstandbediende toegangspoort) heeft dit appartement een eigen parkeerplaats en ruime berging van 10 m², natuurlijk met verlichting.

Indeling appartement op eerste etage:
Het appartement geeft bij binnenkomst al een riant gevoel van ruimte door het hoge plafond en de zeer ruime hal. Deze geeft toegang tot alle overige ruimtes, te weten; stookruimte, toilet, bijkeuken met opstelplaats voor witgoed, badkamer en 3 royale slaapkamers (ca. 27, 16, en 10 m²), waarvan de grootst een walk-in-closet heeft. De luxe badkamer is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van van ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

De fraaie, L-vormige living is 55 m² groot, geniet vrij uitzicht en door de hoge en grote ramen veel lichtinval. De keuken is luxe opgesteld met gezellige eetbar en alle benodigde inbouwapparatuur; inductie kookplaat met down-draft, vaatwasser op hoogte, stoomoven, koelkast, vriezer en wijnklimaatkast. Middels de deur vanuit de keuken bereikt u tenslotte het zeer royale dakterras (21 m²) op het zuidwesten, voorzien van groot zonnescherm.

Goed om te weten:
- Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas
- Voorzien van doorlopende en drempelvrije laminaatvloer
- Terras op het zuidwesten gesitueerd
- Actieve VvE met een bijdrage van ¬ 173,11 per maand (o.a. reservering voor onderhoud, gezamenlijke opstalverzekering, etc)
- De notariskeuze, aangaande deze verkoop, zal bij verkoper liggen.

Tiplijn