Te koop in Assen: vrijstaand jaren dertig herenhuis met grote bijkeuken

Te koop in Assen: vrijstaand jaren dertig herenhuis met grote bijkeuken

Sfeervol VRIJSTAAND JAREN DERTIG HERENHUIS met grote SCHUUR/BIJKEUKEN, GARAGE, fraaie OVERKAPPING en mooie BESLOTEN TUIN, gelegen op een SUPER LOCATIE.

De woning is keurig onderhouden en gelegen op een ruime kavel van maar liefst 525 m². Achter de woning is een gezellige overkapping gemaakt waar het alle seizoenen fijn zitten is. De tuin biedt veel privacy. Achterin de tuin staat een houten berging met extra terras en er zijn twee opritten, waarbij er ook ruimte is voor een caravan of camper.

De jaren dertig uitstraling van de woning wordt versterkt door de glas-in-lood ramen die nog aanwezig zijn gezamenlijk met kenmerken van de Amsterdamse schoolstijl. De erker en de houtkachel in de woonkamer en de paneeldeuren op de eerste verdieping maken het plaatje compleet. In de loop der jaren is er al veel aan de woning opgeknapt of vernieuwd.

De locatie van de woning is super. De woning is gelegen vlakbij scholen, winkels, het bos, stadscentrum, ziekenhuis en het NS-station. Kortom een prachtige woning gelegen op een uitstekende locatie!

INDELING WOONHUIS

BEGANE GROND:
Hal met toegang naar de gezellige en ruime woonkamer met erker, houtkachel en veel lichtinval. Vanuit de woonkamer is ook de kelder toegankelijk. De woonkeuken is voorzien van een Belgisch hardstenen blad en inbouwapparatuur. Vanuit de keuken gaat er een deur naar buiten en ook naar de grote bijkeuken/schuur. Deze multifunctionele ruimte kan voor diverse toepassingen ingericht worden. Denk hierbij aan een slaapkamer met badkamer, een werkkamer, opslag, etc. Tevens is hier een toilet en badkamer met douche, wastafelmeubel en designradiator. Binnendoor is de garage bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toilet, drie ruime slaapkamers (allemaal met dakkapel), waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een wastafel. Het is eventueel mogelijk om hier nog een extra badkamer te realiseren.

TWEEDE VERDIEPING:
Ruime zolder (stahoogte).

EXTRA INFORMATIE:
- Meterkast vernieuwd met 8 groepen en aardlekschakelaars
- In 2007 is het dak van de woning voorzien van dampdoorlatende folie en nieuwe daklatten
- Nieuwe zinken dakgoten (2011)
- Dakbedekking achterhuis en keuken in 2016 vernieuwd en v.v. tweelaags dakbedekkingpakket
- Dakbedekking van de 4 dakkapellen zijn in 2019 vernieuwd en v.v. EPDM, nieuw hemelwaterafvoer en boeien
- Buitenschilderwerk 2021
- Zeer gunstige ligging

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Doorstroomwoning

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42437090-narcisstraat-62

Tiplijn