Te koop in Assen: semi-bungalow nabij het Asserbos

Te koop in Assen: semi-bungalow nabij het Asserbos

In het prachtige Westerpark is deze SEMI-BUNGALOW met BIJKEUKEN en BERGING gelegen. Aan de voorzijde van de woning kun je niet zien hoe groot de woning daadwerkelijk is. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping is een grote slaapkamer en tweede badkamer. Daarnaast heeft de woning een prachtige en groene tuin met veel privacy en meerdere terrassen om even heerlijk te genieten van de rust en ruimte.

Deze semi-bungalow is aan de voorzijde uitgebouwd, waardoor er nu een gezellige en lichte woonkamer is ontstaan met vrij uitzicht over groen, maar ook de straat in. Het is mogelijk om op de verdieping extra slaapkamers te realiseren. Dan zou de woning eventueel 4 of 5 slaapkamers kunnen tellen.

De woning is schitterend gelegen nabij het Asserbos, het gezellige stadscentrum, sportaccommodaties en met een goede aansluiting op de belangrijkste uitvalswegen zoals de rondweg en de A28.

De fraai aangelegde tuin heeft aan de achterzijde van de woning een prachtig vlonderterras. Naast dit terras zijn er meerdere plekjes om heerlijk te zitten. In de tuin staat verder nog een houten berging en een kas. Er is mooie beplanting in de tuin aanwezig, waarbij je bloemen uit eigen tuin kunt plukken. Totale perceeloppervlakte 695 m².

INDELING WOONHUIS
BEGANE GROND: ruime hal met toilet en toegang tot de straatgerichte woonkamer met gassfeerhaard en schuifpui naar de tuin, dichte grote woonkeuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur en deur naar de tuin. Tevens biedt de woonkeuken toegang tot een grote kelder op stahoogte. Aan de achterzijde van de woning zijn nog twee slaapkamers, een keurige grote badkamer met vloerverwarming, ligbad, douchecabine, wastafelmeubel met dubbele wastafel, toilet en bidet. Ook is er een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en binnendoor toegang tot de werkplaats of hobbyruimte.

VERDIEPING: overloop met veel bergruimte, hele grote slaapkamer met veel daglicht, airconditioning en badkamer met douchecabine, wastafelmeubel, toilet en bidet. De mogelijkheid bestaat om aan de voorzijde van de woning (boven de woonkamer) nog meerdere kamers te realiseren.

BIJZONDERHEDEN:
- uniek gelegen op een ruime en groene kavel in het Westerpark
- slaapkamers en badkamer op de begane grond
- woning is voorzien van vloer- en muurisolatie, deels dakisolatie en geheel voorzien van dubbel glas
- oprit voor meerdere autos
- mogelijkheid om meer slaapkamers te realiseren
- schitterende tuin met mooie beplanting
- voorzien van 20 zonnepanelen
- op loopafstand van het stadscentrum en Asserbos
- op 10 minuten fietsen van het NS station
- op 20 autominuten gelegen van Groningen

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: doorstroom woning, gelijkvloers wonen

www.funda.nl/koop/assen/huis-42405594-westerlaan-2

Tiplijn