Te koop in Assen: Woning met royale en lichte woonkamer

Te koop in Assen: Woning met royale en lichte woonkamer

Unieke woning op zeer geliefde locatie! Laat u verrassen door de fraaie architectuur en de speelse indeling van deze schitterende woning. U kunt hier prachtig wonen aan de rand van de wijk Kloosterveen, op wandelafstand van het recreatiegebied Baggelhuizerplas en het Pelinckbos. De woning is van origine een vrijstaande woning, echter door de uitbouw aan de achterzijde is de woning geschakeld met de buren.

Begane grond
U komt de woning binnen via de entree aan de voorzijde van de woning. In de hal treft u het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping aan. Vanuit de hal komt u in de royale en lichte woonkamer voorzien van trapkast. De woonkamer is gelegen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning en heeft zijn ruime en lichte karakter mede te danken aan de glazen schuifpui en vele raampartijen. Tevens treft u hier voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel, waar u lekker lang aan kunt tafelen met vrienden of familie. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin en de royale woonkeuken. De keuken heeft een open verbinding met de eethoek. De moderne woonkeuken beschikt over een tegelvloer met vloerverwarming en is uitgerust met voldoende kasten. Daarnaast is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 6 pits gasfornuis, koelkast, stoomoven, oven, afzuigkap en een boiler. Via de loopdeur en de openslaande deuren in de eethoek kunt u de tuin bereiken. Verder beschikt de eethoek over veel lichtinval, waardoor u hier heerlijk kunt zitten. Tevens beschikt de begane grond over een hobby- of werkkamer. Deze kamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Ook beschikt deze woning over een bijkeuken met vaste kasten en een wateraansluiting.

Eerste verdieping
Via de houten trap in de hal, komt u op de overloop van de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich vier royale slaapkamers. Eén van deze slaapkamers is ingericht met een vaste kastenwand. Momenteel beschikt de tweede slaapkamer over een open doorgang naar de derde slaapkamer. Deze is door de huidige bewoners ingericht als grote walk-in-closet. Daarnaast is er nog een vierde slaapkamer beschikbaar. Ook de ruime badkamer is aanwezig op deze verdieping, deze is voorzien van een douche, ligbad, designradiator, hangcloset en een wastafelmeubel. Tevens beschikt de verdieping over een wasruimte met een wasmachineaansluiting.

Tuin en omgeving
De aangelegde tuin heeft meerdere terrassen waardoor de hele dag door wel ergens in de tuin van de zon genoten kan worden. Zeker in de zomerperiode is het in ieder hoekje van de tuin genieten. De fraai aangelegde tuin beschikt over een gazon, diverse beplantingen en fruitbomen. Verder beschikt de tuin over een vrijstaande houten schuur. De woning is gelegen in een rustig en groen gedeelte van de wijk Kloosterveen. Alle voorzieningen, zoals scholen, sportvelden en het winkelcentrum, zijn binnen handbereik. Liever even de natuur in? U wandelt vanuit de woning zo het bosrijke recreatiegebied de Baggelhuizerplas in. Tevens zijn uitvalswegen zoals de A28 en de N33 snel te bereiken.

Bijzonderheden:
* Fijne lichtinval door de grote raampartijen
* Gunstige ligging: nabij voorzieningen én de natuur
* Voorzien van 20 zonnepanelen
* Ruime oprit
* Volledig geïsoleerd
* Het buitenschilderwerk is van 2019.

Voor meer fotos en informatie zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-42488812-virgo-58/.

Tiplijn