Te koop in Assen: Fraaie woonboerderij met zes slaapkamers

Te koop in Assen: Fraaie woonboerderij met zes slaapkamers

Deze fraaie woonboerderij met stadse allure is gelegen op een prachtige plek aan de Drentse Hoofdvaart. In de zomer heb je een fantastisch zicht op de voorbij varende bootjes en in de winter wordt hier volop geschaatst.

De woning heeft maar liefst 319 m2 woonoppervlakte en beschikt onder meer over 6 slaapkamers, een kantoor, twee badkamers, een luxe keuken en een grote woon-/eetkamer. Uitermate geschikt voor een kantoor aan huis of wellicht dubbele bewoning. Maar misschien wilt u wel een bed & breakfast beginnen: maak hier uw dromen waar!

De woning is gelegen aan een doodlopende straat. Het is hier dan ook heerlijk rustig met alleen bestemmingsverkeer, fietsers en wandelaars. Een kwartiertje fietsen en je bent in het stadscentrum van Assen met de gezellige restaurants en terrassen, het theater en het Drents Museum. De bushalte is vlakbij en met de auto zit je binnen een paar minuten op de snelweg richting Groningen of Zwolle. Het winkelcentrum van Kloosterveen, de diverse medische- en sportvoorzieningen zijn op slechts enkele fietsminuten te bereiken. Kortom: perfect gelegen!

Indeling:

Begane grond:
Entree in prachtige ruime hal waar zich ook het toilet bevindt en een ruime trapkast. Vanuit de hal zijn de gezellige eet- en woonkamer bereikbaar. Deze zijn heerlijk licht door de vele raampartijen en de woonkamer is voorzien van een fijne houtkachel. Ideaal zijn de openslaande deuren in de eetkamer zodat buiten en binnen met elkaar worden verbonden. De luxe keuken beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken kom je in de hal met zij-entree waar je toegang hebt tot de moderne badkamer, de bijkeuken en vier slaapkamers (ca. 12, 12, 13 en 30 m²). De master bedroom is voorzien van een inloopkast, maar hier kan ook eenvoudig een badkamer en suite worden gecreëerd. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel met 3 waskommen. De ruime bijkeuken biedt onder meer plek voor een keukenopstelling en al het witgoed en cv-ketel (2013).

Naast de bijkeuken bevindt zich het kantoor. Ideaal voor de thuiswerker of voor iemand met een kantoor aan huis. Vanuit het kantoor kom je in de grote berging/garage: de perfecte ruimte om lekker te klussen. Via de trap bereik je de grote bergzolder.

Verdieping:
De verdieping is bereikbaar via de trap in de entree. De overloop biedt aan de ene kant toegang tot een bergkast en aan de andere kant tot een hal. Deze hal is ook uitermate geschikt als werkruimte. Vanuit de hal zijn 2 slaapkamers (ca. 13 en 14 m²) en de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel.

Tuin:

Rondom de woning is de verzorgde tuin gelegen met enkele fruitbomen en een walnootboom, een perfecte mix tussen bestrating en groen. Hier is altijd een plekje in de zon of de schaduw te vinden. In de tuin zijn nog een kleine en grote berging (respectievelijk ca. 6 m² en 78 m²) aanwezig. Genoeg mogelijkheden om ideeën werkelijkheid te laten worden.

Tot slot:

Het voorhuis is in 2000 volledig onder architectuur nieuw gebouwd en het geheel is perfect onderhouden. Tevens is de woning voorzien van 14 zonnepanelen. Parkeren kan op eigen terrein aangezien aan de voorzijde ruimte is voor 2 auto s. Het is mogelijk om aan de rechterzijde van de woning een pad aan te leggen zodat de achterzijde van de woning met de auto bereikbaar wordt.

Voor meer informatie en fotos zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-42460608-hoofdvaartsweg-170/.

Tiplijn