Te koop in Assen: Twee onder een kapwoning met nieuwe keuken en compleet gemoderniseerd

Te koop in Assen: Twee onder een kapwoning met nieuwe keuken en compleet gemoderniseerd

Zeer goed onderhouden en gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde stenen garage en bijkeuken. De woning is gebouwd in 1994, is voorzien van 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping en ligt in de woonwijk Marsdijk op een perceel van 300m2 eigen grond. De woning is vanaf 2015 geheel gemoderniseerd, hierdoor is een modern afgewerkte woning ontstaan die u zo kunt betrekken.

De woonwijk heeft diverse voorzieningen zoals het Anne Frank park, vijf basisscholen, huisarts, moderne sportaccommodaties en een eigen winkelcentrum Winkelrijk Marsdijk. Marsdijk ligt aan de rand van Assen vlakbij de A28 en nabij het Noord Willemskanaal en natuurgebied het Balloërveld waar u heerlijk kunt wandelen.

BEAGANE GROND:
Entree in hal met toilet, meterkast en trapopgang en met toegang tot de woonkamer (ca. 27m2) met eetkamer (ca. 6m2) en de keuken (ca. 13m2). De lichte woonkamer is voorzien van fraaie klik pvc vloer en een schuifpui. De moderne keuken is geplaatst in 2020 in een L-vorm en voorzien van een inductie kookplaat met een afzuigkap, een oven, een vaatwasser en een koelkast. Door de lichtkoepel is er veel lichtinval. Vanuit de keuken is de garage (ca. 18m2) met aansluitend de bijkeuken (ca. 5m2) bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van de wasmachine-aansluiting. Aan de achterzijde van de woning is een overkapping geplaatst.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers (resp. ca. 11, 11 en 12m2) en de badkamer (ca. 6m2). De badkamer is voorzien van een douche, een toilet en 2 wastafels. De hele eerste verdieping is voorzien van laminaat, rolluiken en een airco op één van de slaapkamers.

TWEEDE VERDIEPING:
Vaste trap naar de tweede verdieping, voorzien van de cv-opstelling, laminaat en 3 dakramen. Op de keurige zolderverdieping (ca. 23m2) is op eenvoudige wijze een vierde en/of vijfde slaapkamer te realiseren.

TUIN:
De besloten achtertuin is gelegen op het westen en heeft meerdere terrassen waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten. De tuin is voorzien van een houten berging en een overkapping is ook via een achterom bereikbaar. Op de oprit is het mogelijk om op eigen terrein te parkeren.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Moderne goed onderhouden woning;
- Nieuwe keuken 2020;
- Schilderwerk 2020;
- Bitumen garage 2020;
- De begane grond is voorzien van screens:
- Er zijn op eenvoudige wijze extra kamers op de tweede verdieping te realiseren;
- Gelegen nabij uitvalswegen en voorzieningen.

Voor meer fotos of informatie zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41317069-haverhullen-36/.

Tiplijn