Te koop in Assen: Moderne twee-onder-een-kapwoning met garage en sfeervolle achtertuin

Te koop in Assen: Moderne twee-onder-een-kapwoning met garage en sfeervolle achtertuin

In de gewilde woonwijk Kloosterveen gelegen moderne twee-onder-een-kapwoning met garage en sfeervolle achtertuin op het zuiden met veel privacy. De woning beschikt over veel woonruimte met een moderne woonkeuken en vier ruime slaapkamers. De grote oprit biedt mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

INDELING
Begane grond: entree/hal met toilet en meterkast, een ruime tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren. De openslaande tuindeuren zorgen voor volop lichtinval en toegang tot de achtertuin, de open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De keuken is voorzien van een modern kookeiland met 5-pits-gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, Quooker, koelkast, vriezer en vaatwasser. Er is een berging in de woonkamer aanwezig. De gehele begane grond is voorzien van een nette houten vloer.

Eerste verdieping: overloop met vaste berging, drie royale lichte slaapkamers, nette badkamer voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: ruime lichte overloop door de aanwezige dakkapel, tevens is er daardoor een mooie vierde slaapkamer gerealiseerd op deze verdieping. Verder op de overloop: voldoende bergruimte met een vaste kast.

BUITEN
Keurig aangelegde onderhoudsvrije tuinen. Aan de voorzijde een vrijstaande garage en voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein. De achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een mooie overkapping.

* Nette, moderne twee-onder-een-kapwoning;
* Gelegen in de gewilde woonwijk Kloosterveen;
* Fraai aangelegde achtertuin met houten overkapping;
* Op korte afstand van winkelcentrum Kloosterveste.

Voor meer fotos of informatie zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41316852-prunushage-5/.

Tiplijn