Te koop in Assen: Royale hoekwoning met veel lichtinval

Te koop in Assen: Royale hoekwoning met veel lichtinval

Royale hoekwoning met veel lichtinval, gelegen in de rustige en groene woonwijk Baggelhuizen. De woning, gelegen op een groot perceel (321m2) aan de rand van het groengebied Het Roege Stuk  heeft een aangebouwde stenen slaapkamer en berging met een ruime oprit. De woonvertrekken worden centraal verwarmd met behulp van een cv-ketel. De zonnige achtertuin ligt op het noordoosten en biedt veel privacy.

In de woonwijk zijn meerdere scholen gevestigd en in 11 minuten fietsen bent u in het centrum van Assen. Daarnaast is er op loopafstand o.a. een supermarkt, meerdere recreatie mogelijkheden en natuurgebieden. De uitvalswegen bevinden zich op korte afstand.

Indeling:
Begane grond
Ruime entree/hal met toilet en meterkast, bijkeuken voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger. Een grote en lichte woonkamer van 42m2 met openslaande deuren naar het terras en de tuin. Moderne open keuken met een royale opstelling voorzien van inbouwapparatuur. Royale slaapkamer met mogelijkheid tot badkamer.

Verdieping
Middels de afgesloten trap komt u op de verdieping met overloop, 2 ruime slaapkamers (ca. 10 en 15 m2) en een badkamer met douche, (2e) toilet en wastafel. Ook is er een doorlopende kap waardoor er een extra werkruimte achter 1 van de slaapkamers is.

Tuin
De woning is gelegen op een ruime hoekkavel. Door de diepe tuin heeft de woning een zonnige zij- en achtertuin. De tuin is volledig afgeschermd doormiddel van een groen/ schutting een heeft een sfeervolle overkapping. Aan de voorzijde heeft de woning een ruime eigen oprit met carport.

Extra informatie:
- Gedeeltelijk kunststof kozijnen
- Gelegen op een royale perceeloppervlakte van 321m2
- De woonvertrekken zijn voorzien van grote ramen waardoor er veel lichtinval is
- Grotendeels voorzien van isolatieglas (HR++)
- De cv-ketel is eigendom en betreft een Remeha HR (gasgestookt uit 2012)
- Gezellige houtkachel in de woonkamer.
- Op het perceel is voldoende parkeerruimte voor meerdere auto s
- De verschillende natuurgebieden zijn per fiets te bereiken
- Verschillende voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig.

Voor meer fotos en informatie zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41304729-de-vallei-43/.

Tiplijn