Te koop in Assen: karakteristieke vrijstaande woning

Te koop in Assen: karakteristieke vrijstaande woning

Deze karakteristieke vrijstaande woning in Assen is mooi centraal gelegen in een rustige straat. De woning bevindt zich op loopafstand van het station, het ziekenhuis en het stadscentrum.

Ook het Asserbos, Park Valkenstijn en het winkelcentrum Vredeveld bevinden zich op loopafstand. In de wijk zijn een gezondheidscentrum, kinderopvang, sportaccommodaties en meerdere scholen. Daarnaast is deze gesitueerd vlakbij de diverse uitvalswegen rondom Assen.

De woning beschikt over een prachtige tuin, ruime dubbele garage én aangebouwde garage met inpandige toegang en biedt veel mogelijkheden. Door de aanwezigheid van een badkamer en twee slaapkamers op de begane grond is de woning levensloopbestendig.

Bekijk ook vooral de 3d-tour door deze woning.
Indeling:
U komt binnen in de hal. Aan uw rechterzijde bevindt zich een slaapkamer (ca. 8m²). Rechtdoor komt u in de ruime woonkamer met eetgedeelte (totaal ca. 33m²). De woonkamer beschikt over een laminaatvloer en een sfeervolle open haard en erker. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tweede halletje met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de badkamer. Ook kunt u vanuit de woonkamer de grote master bedroom, de keuken en de kelder bereiken.

De fraaie moderne keuken (ca. 7,5m²) is uitgerust met een vijf-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-vriescombinatie en veel bergruimte. Zowel de keuken als de achtergelegen hal zijn voorzien van leistenen plavuizen.

Voorbij de keuken komt u in een halletje met toegang tot een toilet, de deur naar de oprit en achtertuin en inpandige toegang tot de aangebouwde garage (ca. 21m²). In deze garage bevinden zich de witgoedaansluitingen en de cv-opstelling (Intergas HR in eigendom uit 2009).
Aan de rechterachterzijde van de woning bevindt zich de ruime master bedroom (ca. 18m²). Deze beschikt over laminaat en en-suite toegang tot de badkamer. De moderne badkamer (ca. 6m²) is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie.

Eerste verdieping:
De trap in het halletje leidt naar de overloop op de eerste verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en een tweede toilet met fonteintje. Ook bevindt zich hier de toegang tot de ruime bergzolder met een nok op stahoogte.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 11m² groot en beschikt over laminaat en een dakkapel. Ook de middelste slaapkamer (ca. 8m²) is voorzien van laminaat en een dakkapel. De kamer aan de achterzijde (ca. 14m²) is altijd in gebruik geweest als slaapkamer met hoogslaper. Nu is deze in gebruik als bergruimte.

Tuinen:
De voortuin is een verzorgd siertuintje. De eigen oprit met ruimte voor twee autos leidt naar de aangebouwde stenen garage én een royale vrijstaande dubbele stenen garage (ca. 47m²). In de prachtige groene achtertuin die veel privacy biedt, treft u twee terrassen aan, een gazon en fraaie beplanting rondom. Het terras direct aan de woning is daarnaast voorzien van een houten overkapping.

Bijzonderheden:
* Gunstig gelegen, karakteristieke vrijstaande woning;
* Nieuwe badkamer;
* Dubbele vrijstaande garage en aangebouwde garage;
* Fraaie tuin met twee terrassen;
* Levensloopbestendig;
* Per eind april aangesloten op glasvezel.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-87516149-narcisstraat-60

Tiplijn