Te koop in Assen: Ruime vrijstaande villa met inpandige garage

Te koop in Assen: Ruime vrijstaande villa met inpandige garage

In het groen woonpark Houtlaan staat deze ruime vrijstaande villa op 918m2 grond, gebouwd in 2002. Door de ligging aan de buitenrand van de wijk biedt de woning aan de achterkant volledige vrijheid en zicht op het groen.

Een keurig onderhouden woning, zowel geschikt voor gezinsbewoning (5 ruime slaapkamers) of gelijkvloers wonen (slaap- en badkamer op begane grond). Recent is de standaard al prima geïsoleerde woning, nog verder verduurzaamd door de plaatsing van zonnepanelen.

INDELING:

Begane grond:
entree in ruime hal met toiletruimte en meterkast. Vanuit hier tevens de toegang tot de royale woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft aan de zijkant en aan de achterzijde grote kozijnen en via een tweetal schuifpuien toegang tot het terras en de tuin. Tevens is er sfeervolle gashaard in het woongedeelte aanwezig. Het licht valt prettig royaal binnen en het zicht op het omliggende groen is prachtig. De ruime afsluitbare keuken is aan de achterkant van het huis gesitueerd en beschikt over o.a. een vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat en een oven. Vanuit de hal is er toegang tot de ruime werk-/slaapkamer met aanliggende badkamer, voorzien van douche en wastafel. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken en van daaruit tot de inpandige garage van ruim 20m2.

Eerste verdieping:
ruime overloop en een separate ruimte voor alle installaties en wasmachine/droger, 4 slaapkamers van ca. 20m2, 17m2, 13m² en 12m2. Verder een tweede badkamer voorzien van een ligbad, douche gedeelte, bidet, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
een middels vlizotrap bereikbare ruime bergzolder.

Rond de woning ligt een verzorgde tuin met terras. Op de oprit voor de woning is voldoende ruimte voor meerdere autos.

De Houtlaan is een parkachtige woonomgeving die ontworpen is met veel aandacht voor de inrichting van de wijk. Om die reden heeft de wijk in 2005 de Drentse Welstandsprijs gewonnen. Om deze kwaliteit in stand te houden is het beheer in handen van een coöperatie vereniging, waar u als bewoner lid van wordt. Hieraan wordt een bescheiden contributie betaald.

Voor meer informatie en fotos zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41387778-houtlaan-45/.

Tiplijn