Te koop in Assen: Karakteristiek vrijstaand woonhuis met eigen oprit, grote garage/schuur en een diepe tuin

Te koop in Assen: Karakteristiek vrijstaand woonhuis met eigen oprit, grote garage/schuur en een diepe tuin

Aan de buitenzijde van de woning is niet te zien hoeveel ruimte deze woning daadwerkelijk heeft.

De woning dateert oorspronkelijk uit 1927, maar is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd. Zo is de woning in 2001 aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er nu een mooie woonkeuken is gerealiseerd. In 2019 is het dak geheel voorzien van nieuwe dakpannen en nieuwe kunststof dakgoten en boeidelen. Daarnaast zijn er nog 16 zonnepanelen geplaatst in 2019.
Ook van de garage/schuur zijn de dakpannen vernieuwd. Dit is in 2014 gebeurd.

De diepe tuin wordt opgesplitst door de garage/schuur, maar heeft meteen bij de woning een mooi terras en grote overkapping en achterop de kavel een groene besloten tuin met veel privacy. De woning is gelegen op een kavel van maar liefst 791 m².

De woning is ideaal gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Assen, NS-station en winkelcentrum Vredeveld. Daarnaast ligt de natuur van de Drentse Aa op steenworpafstand. Het is daar prachtig wandelen en fietsen.

INDELING WOONHUIS

Begane grond: entree met toegang tot de slaap-/werkkamer op de begane grond en royale woonkamer met pelletkachel en openslaande deuren naar de tuin, voorraadkast met toegang tot de kelder, woonkeuken in L-vorm met heel veel bergruimte en inbouwapparatuur, bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en vernieuwde meterkast en toegang tot de aangebouwde berging en garage/schuur.

Verdieping: overloop met bergruimte en drie slaapkamers en verouderde badkamer met douche, wastafel en toilet. Eén van de slaapkamers geeft toegang tot een dakterras.

Extra informatie:
- De grote garage/schuur is voor veel doeleinden te gebruiken. Door de verdieping die erop zit is het goed mogelijk om wonen en werken aan huis te realiseren. Of misschien dubbele bewoning.

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41273887-oosterparallelweg-51/.

Tiplijn