Te koop in Assen: drie kamer hoek appartement

Te koop in Assen: drie kamer hoek appartement

Bijzonder net DRIE KAMER HOEKAPPARTEMENT op een prachtige centrale plek in Assen met lichte woonkamer met balkon, twee ruime slaapkamers, keurige keuken en vernieuwde badkamer. Starter of belegger? Pak nu uw kans en profiteer van de wijzigingen rondom de overdrachtsbelasting. Een overdracht vóór of juist na 31-12-2020 behoort namelijk tot de mogelijkheden.

Het appartement, dat op de geliefde eerste verdieping is gelegen, maakt deel uit van een appartementencomplex. De bijdrage is ¬ 175,- per maand.
Wijkwinkelcentrum Nobellaan, uitvalswegen en het het gezellig stadscentrum van Assen bevinden zich op loopafstand.
De vloeren, gordijnen en de meeste keukenapparatuur blijven achter. Hiermee is de woning volledig instapklaar.

BEGANE GROND: afgesloten portiek met trappenhuis, brievenbussen en lift. Achter het complex bevindt zich een eigen fietsenberging van circa zes vierkante meter.

EERSTE VERDIEPING: entree, hal, meterkast en keurig toilet. De lichte woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer en geeft toegang tot het zonnige balkon met fantastisch uitzicht. De eerste slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkasten. De tweede slaapkamer is via de hal te bereiken en kan prima dienst doen als bijvoorbeeld kantoor of thuisstudieplek.

De dichte keuken beschikt over een nette keukenopstelling met koelkast, magnetron, 4-pits gaskookplaat en vaatwasser. Grenzend aan de keuken bevindt zich een ruime voorraadkast die tevens plek biedt aan de CV ketel en de wasmachine. De onlangs vernieuwde badkamer beschikt over een inloopdouche, glaswand en wastafel.

EXTRA INFORMATIE
- Diverse vaste kasten in de woning zorgen voor voldoende opbergruimte;
- Screens aan de voorzijde aanwezig;
- Gedeeltelijke kunststof kozijnen met isolatieglas.

Benieuwd geworden? Kom gewoon eens kijken.

Zie: funda.nl/koop/assen/appartement-41046540-mr-pj-troelstralaan-263

Tiplijn